Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
doporucite mi nejake ubytovanie na horach?
Preferujem Krkonose, ale je mi to asi jedno.
Podminka:moznost lyzovania
,dobra kuchyna, welness by nebol od veci, nemusi to byt uplne na deti zamerane.:-)
Diky.
Já bych mohla poradit jen Beskydy, ale je to tam úžasné..Ale pro vás to bude daleko ![]()
@miisenka píše:
@Silwinka87
Vyzera to tam dobre..
Hlavně je skvělé, že je sjezdovka hned u hotelu. v jídelně je velký dětský koutek a taky se tam pořádají různé akce pro děti. Taky je tam dobrá lyžařská školička..Personál velice příjemný a ceny víc než slušné..Když je pod nulou, uměle zasnĕžují, podle potřeby..Rolbují nĕkolikrát dennĕ..Navíc je tam nově ten bazén, který je v cenĕ..
Letos chceme jet znova.. ![]()
@Silwinka87 píše:
Hlavně je skvělé, že je sjezdovka hned u hotelu. v jídelně je velký dětský koutek a taky se tam pořádají různé akce pro děti. Taky je tam dobrá lyžařská školička..Personál velice příjemný a ceny víc než slušné..Když je pod nulou, uměle zasnĕžují, podle potřeby..Rolbují nĕkolikrát dennĕ..Navíc je tam nově ten bazén, který je v cenĕ..
Letos chceme jet znova..
az na tie detske veci-super..
![]()
@miisenka píše:¨
az na tie detske veci-super..
@miisenka podívej,co jsem našla.. ![]()
http://www.topsleva.cz/…ledem-234459?…
Ahoj už ste někdy jeli na hory s cestovní kanceláří? Jak to funguje zahrnuje to krom ubytování i permici na vlek? Nebo to se musí dokupovat zvlášť? PS:chci do Alp ne do našich hor ![]()