Žijící v UK

1163
25.9.14 20:10

Žijící v UK

Ahoj všichni,

ráda bych se s Vámi poradila :) Chceme jet za známými do Londýna na prodloužený víkend - pá-po, nebo čt-po. Nějaký víkend v listopadu.
Poradíte prosím jestli busem se St. Agency nebo letecky? Znáte nějaké levné letenky?
Stačí OP?

Přátelé by nám určitě pomohli, poradili, ale nechceme být úplně dutý :)
Jinak znáte nějaký dobrý obchody levný?? Jako je např. v USA Walmart, Keymart?
Slyšela jsem nějaký Primark? Případně i nějaké haly se sekáčem?

Moc díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka76
25.9.14 20:26

Ahoj, kdyz si booknes letenku ted, tak by mela jeste vyjit levne, podivej se na easyjet, ryanair. Jeslti pojedete jen na prodouzeny vikend, tak ten bus by byl opruz.

Obcanka Vam staci jako cestovni doklad.

Pokud budete v Londyne, tak Vam uplne postaci Oxford street, tam je i Primark a spousta obchodu.

• Citovat
  • Upravit
1163
25.9.14 20:32

Díky moc za rady a tipy :)
Právě jsem myslela třeba nějakej velkej obchodák s hadrama levnej nebo tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
25.9.14 21:03

Velkej obchodak s levnym oblecenim asi nenajdes. Je tu Asda, TEsco, Sainsbury's, ale to je jidlo a obleceni. Nebo je obchodak Westfiled, najdi si to na netu. ale myslim, ze lepsi ceny najdes na Oxford street.

• Citovat
  • Upravit
2282
25.9.14 21:19

Urcite letecky, podivala bych se na wizz air, easy jet nebo ryanair. Letenky urcite budou levnejsi pokud budete odletat treba v ten ctvrtek, vikendove jsou nejdrazsi.
Na nakupy staci Oxford street, tam je obchodu mraky, nebo nakupni centrum Westfield

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
25.9.14 22:13

Ahoj, my litame Ryanairem, ale do NI. Pak ještě leta EasyJet, Wizzair, british airways (ty jsou ale drahy jako prase)… PRIMARK je brutálně levný obchod, tam vždycky nechám majlant, i na děti tam mají krásné vecicky. Pak jsou tam Poundlandy a Poundworldy, tam je všechno za libru… Sainsbury's, ASDA… Nevím co je všechno stejně v Londýně :think: a na jídlo je dobrý a levný Iceland. Ale jak říkám, my litame do NI :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9394
26.9.14 08:42

@lulinaaa omlouvam se za pleveleni- odkud z NI jsi?? my uz jsme v CR ale styska se mi… :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
26.9.14 11:56
@liky píše:
@lulinaaa omlouvam se za pleveleni- odkud z NI jsi?? my uz jsme v CR ale styska se mi… :oops: ;)

Bydleli jsme v Ballymeně, ale byt jsme pak koupili v Belfastu. My jsme taky už v ČR, hrozně se mi stýskalo. Ale teď se mi zase stýská po lidech tam, ne vyloženě po někom konkrétním, ale po té mentalitě a povaze. Na zimu se tam zas béřeme :) takže to máme jako zimní sídlo jakoby :D

• Citovat
  • Upravit
1908
26.9.14 12:03

My létali s Easyjetem na Gatwick. Primark na Oxford street je super a pak ještě na sportovní věci je velký obchoďák na Piccadilly Circus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
27.9.14 07:11

@lulinaaa zavidim… my jsme na tom podobne, jen se vratit uz nemuzeme- mame dve male deti…ale tez se mi styska a chceme tam jet aspon na dovolenou… v belfastu jsme meli hooodne znamych, ale hlavne slovaku, mozna mame nejake spolecne, my zili v Larne…

k diskuzi: autobusem bych do Londynu nejela, je to moc dlouha cesta, zvl.na vikend, letenky koupene ve spravny cas mi prijdou cenove podobne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
27.9.14 10:07

@liky jj, nekdy i za litr jenom :palec:…jakto že se nemůžete vrátit? My jsem taky měli hodně slováků, ale ti byli spíš s takových těch končin, ne přímo z města. Jinak my jsme bydleli v Sandy Row v domku :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix