Fisher price prasatko kasička

320
22.11.22 14:18

Fisher price prasatko kasička

Milé maminky, nemáte některá prosím na prodej tuto hracku v dobrém stavu?:)

Fisher price prasátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
22.11.22 14:37

Ahoj Luciiii :mavam:
Prosím Tě, já teď pořád vidím poptávku a na Vinted to prase prodávají za hrozné peníze. Co je na něm tak zázračného, prosím 😀?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
22.11.22 14:40

Ahoj! Myslím, ze nic extra na tom nebude. Ja ho shanim, protože malá miluje prasatka. A taky se mi libi, ze dite trénuje jemnou motoriku a koordinaci. Prý to ještě mluví a pocita nebo co, ale to jde taky mimo mě😅 vím, ze maminky blbnou😅 ja to beru jako hezkou obyc hracku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
22.11.22 15:30

My ho kupovali tuším loni v Pepco, ale viděla jsem ho i pak v obchodě Levné CD - MC. Nemají ho tam ještě? Cena se pohybovala kolem pětistovky… My ho doma máme, ale děti poztrácely ty penízky, které i okousaly, takže k prodeji nenabízím :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.11.22 20:25

Ahojky taky sháním všude možně ale ty ceny co za to lidi chtějí :D 🙈 naše malá taky miluje prasátka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
23.11.22 20:44
@Suelinda píše:
Ahoj Luciiii :mavam:
Prosím Tě, já teď pořád vidím poptávku a na Vinted to prase prodávají za hrozné peníze. Co je na něm tak zázračného, prosím 😀?

v jedné fb skupině se z toho udělala strašná hitparáda a vzhledem k tomu, že tam je x tisíc členů, tak se po praseti rozjela taková poptávka, že se prodá i za 200% puvodní ceny…tot vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
4.8.23 09:39

Pokud byste ho ještě měla, měla bych zájem, my máme zase mince a rozbite prasatko pp starším 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí