Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Milé maminky, nemáte některá prosím na prodej tuto hracku v dobrém stavu?:)
Fisher price prasátko
Ahoj Luciiii ![]()
Prosím Tě, já teď pořád vidím poptávku a na Vinted to prase prodávají za hrozné peníze. Co je na něm tak zázračného, prosím 😀?
Ahoj! Myslím, ze nic extra na tom nebude. Ja ho shanim, protože malá miluje prasatka. A taky se mi libi, ze dite trénuje jemnou motoriku a koordinaci. Prý to ještě mluví a pocita nebo co, ale to jde taky mimo mě😅 vím, ze maminky blbnou😅 ja to beru jako hezkou obyc hracku:)
My ho kupovali tuším loni v Pepco, ale viděla jsem ho i pak v obchodě Levné CD - MC. Nemají ho tam ještě? Cena se pohybovala kolem pětistovky… My ho doma máme, ale děti poztrácely ty penízky, které i okousaly, takže k prodeji nenabízím
.
Ahojky taky sháním všude možně ale ty ceny co za to lidi chtějí
🙈 naše malá taky miluje prasátka ![]()
@Suelinda píše:
Ahoj Luciiii
Prosím Tě, já teď pořád vidím poptávku a na Vinted to prase prodávají za hrozné peníze. Co je na něm tak zázračného, prosím 😀?
v jedné fb skupině se z toho udělala strašná hitparáda a vzhledem k tomu, že tam je x tisíc členů, tak se po praseti rozjela taková poptávka, že se prodá i za 200% puvodní ceny…tot vše.
Pokud byste ho ještě měla, měla bych zájem, my máme zase mince a rozbite prasatko pp starším 😅