Fisher proce houpačka kolíbka akvarium

6201
4.10.10 16:08

Fisher price houpačka kolíbka akvarium

Pořídila jsem malé houpačlu akvarium a když to houpá dělá to takový rachotivý zvuk chci se zeptat je to vaše uplně tiché nebo je taky slyšet ten mechanimus houpání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6201
4.10.10 16:09

tohle je ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
4.10.10 16:29

zdravím,my měli ovečku od FP a hlučné to bylo hlaně když se rozhoupávala houpačka pak to bylo tišší ale o moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
4.10.10 16:45

tak to jsi mě uklidnila moc děkuju koupila jsem ji na inzerát tak jsem měla strach že je vadná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
4.10.10 16:45

tak to jsi mě uklidnila moc děkuju koupila jsem ji na inzerát tak jsem měla strach že je vadná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.10.10 00:25

Kopíruji svou odpověď ze starší diskuze:

Při houpání v houpačce opravdu lupká, ale dá se na to zvyknout. Nepřijde mi to nijak hrozné. Doporučuji na začátku dát impulz, aby se nemusela rozhoupávat sama, pak tolik nelupe.

Jo, ještě je dobré zkontrolovat jestli je dobře zacvaknutá poloha, pokud ne je to slyšet víc a hůř houpe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
5.10.10 20:56

Holky,

koupila jsem našemu malýmu podobnou houpačku od FP a on v ní nechce být. Tolik jsem si od ní slibovala a není mi k ničemu :-( Nevíte, co s tím?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.10.10 21:07

Lasičko, nech ho zvyknout si na ní. Naše malá tam nejdřív vydržela třeba jen minutu dvě, časem se to natahovalo a pak si klidně schrupla i 2 hodiny.

Jo a ze začátku jsem jí tam nemohla dát, když byla unavená. Vydržela tam jen když byla najedená, spokojená, rušilo jí cokoliv kromě houpání. Až si zvykla, tak jsem jí tam začala dávat naopak unavenou a ona si odpočinula a vyspala se.

Snad se prckovi zalíbí, my jsme používali do 10měsíců :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
8.10.10 09:52

Petto, díky. Přesně takhle to dělám, tak snad se časem chytne. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
10.10.10 20:28

tak já díky bohu na houpačku nedám dopustit na lupání jsem si zvykla a malá je spokojená tráví tam hodně času většinou sii zdřímne hrozně ráda přitom poslouchá tu hudbu nebo šplouchání vln
díky houpačce vysaju vytřu vyžehlím navařím :)

lasičko malá si určitě zvykne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815