Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, zajímá mě názor na fisting ve 35 tt těhotenství? Můžu už? Místo aniballu.. samozřejmě mi tam nedava celou ruku ani dlaň, ale na délku prstu 😊 děkuji
Tak ten anibal je pro nácvik tlačení. Roztažení vagíny je záležitost hormonální. A na masáž hráze stačí 2 prsty. Ne fisting. nechapu, proč zrovna toto?
Aniball neslouzi k roztazeni frndy. Ja nechapu proc máte potrebu pomahat si k porodu. Telo ten plod v pohode vypudi i bez roztahovani, a umelyho tlaceni.
@PETRAKIM A já vždycky myslela, že má připravit pochvu a hráz na porod ve smyslu pružnosti.
Nácvik tlačení mi přijde jako nesmysl, v okamžik bezprolémových porodů tělo vědělo samo, kdy a jak tlačit.
@Petule030 píše:
@PETRAKIM A já vždycky myslela, že má připravit pochvu a hráz na porod ve smyslu pružnosti.Nácvik tlačení mi přijde jako nesmysl, v okamžik bezprolémových porodů tělo vědělo samo, kdy a jak tlačit.
Pochva je pruzna i bez zbytecnych kravovin. Telo se prizpusobi. Tohle je tahani penez z vystrasenych rodicek.
Zavolej gynekologovi a zeptej se, není nic snazšího. Moje sexuální kamarádka, když byla těhotná, tak to po mně taky chtěla, odmítla jsem, takové věci ani náhodou, nechtěla jsem jí, i když nevědomě, nějak ublížit. Její partner od toho dal taky ruce pryč.
Tomuhle bych se já vyhnula. (A to se v těhu sexu nezdržuju, doslova naopak.) Vždyť nejste ani v termínu a i ten aniball se používá až od 37.tt …
Jinak je to riziko poranění, krvácení a infekce a opravdu i předčasného porodu.
@Petule030 píše:
@PETRAKIM A já vždycky myslela, že má připravit pochvu a hráz na porod ve smyslu pružnosti.Nácvik tlačení mi přijde jako nesmysl, v okamžik bezprolémových porodů tělo vědělo samo, kdy a jak tlačit.
ano, aniball je blbost, ale když jsou holky ochotné za to platit
![]()
@bramburka78 píše:
Ahoj holky, zajímá mě názor na fisting ve 35 tt těhotenství? Můžu už? Místo aniballu.. samozřejmě mi tam nedava celou ruku ani dlaň, ale na délku prstu 😊 děkuji
Koukam, zadna kloudna odpoved ![]()
Tak ma zkusenost. Kdyz jsem cekala syna, tak jsem s touto praktikou zacala taky kolem 36.tt a vse v poradku ![]()
Ted cekame mimco v lete a mame to zase v planu tak nejak stejne.
A ne, jak tu nektere pisou, ze kvuli roztazeni, ale treba proto, ze ma nekdo tohle rad ![]()
@čenečka92 Když má někdo tuhle praktiku rád, tak s tím přece nemusí začínat zrovna v těhotenství. ![]()