Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj těhulky a maminky.
Chtěla bych se zeptat zda už se někdo seznámil s knížkou FIT maminka od Lucie Výborné. Uvažuji o tom, že si ji koupím, ale nejdřív jsem se chtěla poradit.
A s kým jiným než s Vámi.
Katka a prcek 19tt
Ahoj Pilatko,
dělám v knihkupectví, takže jsem si Fit maminku už měla tu čest prolistovat a docela se mi líbila, jsou tam rozepsány různé sporty (plavání, posilování, cvičení na míči…). Jsou tam docela srozumitelné obrázky a spousta informací navíc - výživa, péče o pleť… Cena je sice poměrně vysoká, ale takové informace zase jinde nenajdeš.
Ahoj Binisi
Binisi díky.
Já jsem teda neměla možnost jí prolistovat, ale četla jsem tak zhruba co asi obsahuje a zaujalo mě že tem není právě jenom to cvičení.
A cena se mi tak hrozná nezdá … kolegyně je v knižním klubu a nabízejí ji za 229,– Kč a po tom co jsem se po nějaké takové četbě porozhlížela v knihkupectví se mi to zdá docela přijatelné. ![]()
Katka
Ahoj holky,
knížku mám doma je faj, hlavně cvičení a návody co jo a co necvičit. Rady k výživě jsou slabší
Anička 17 týden
Knížku také mám a je opravdu bezva - hlavně, pokud chceš cvičit doma. Mně nic jiného nezbývá - cvičení pro těhulky je v mém městě 1× týdně od 11 hod, což mi nevyhovuje, protože pracuju a zatím se mi na neschopenku jít nechceJednak je tam posilování partií - prsa,ruce, nohy, šiký břišní svaly, pak relaxace - jóga a cvičení na míči -pomáhá k uvolnění zad. Taky je tam rozpis plavání,ale přiznám se, že kraula fakt neudýchám, tak se radami o plavču řídím jen orientačně. Zdá se mi,že je moc pěkně popsána i péče o prsa. Zároveň tam jsou zařazeny i cviky po porodu, kde ukazuje, že můžeš zapojit i dítko
))))