Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den, máte doma někdo flambovací pistol? Jakou máte a k čemu ji při pečení používáte. Přemýšlím, že si ji koupím. ![]()
Zdravím…rada bych si ji pořídila ale prý stojí okolo 400,–?a ani nevim kde ji prodavaji chtela bych ji ba citronovy koláč který doma milujeme ![]()
Zalezi, jak moc chcete neco flambovat, ale ja s uspechem pouzila (treba na zkaramelizovani cukru na creme brulee) micro blazer. Je to neco jako mensi flambovaci pistole, provoz na beznou napln do zapalovace a stoji necelych 100,– ![]()
Mám ji, stála mě kolem dvou stovek a používám na Creme brulée
Nemám. Ale kolega, co pracoval dlouho ve Francii mi říkal, že na creme brulée používal s úspěchem horkovzdušnou pistoli. To hodlám zkusit
.
@Lennka3 Používám od Orionu, stojí do 400kč. Jsou i dražší, ale přišlo mi to zbytečné, na těch pár chvil v roce. Používáme na créme brulée, ale dá se použít i např. na opálení kuřete, když ho chceš zbavit zbytku peří a nebo klasicky na flambování…nebo na vzhled masa, že bylo sundané z grilu.
@Lennka3 mám tuhle Ale stála mě fakt kolem dvou stovek. Jen si nepamatuju, odkud jsem ji objednávala…
Co říkáte na tuto, má ji někdo?: http://www.patro.cz/…e-orion-home