Flaška versus hrníček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
13.1.06 23:06

Flaška versus hrníček

Ahoj holky,
mam dve deti, 4 a 2 roky. Oba jsem rok kojila a pak presly na sunar z flasky. A z flasky piji oba do dnes. Vzdy ráno, v poledne a vecer, sunar nebo mleko. Starsi Martinku uz jsem se pokousela nekolikrat odnaucit. Ve trech, pak ve ctyrech letech. To uz i ona sama uznala, ze je velka a z flasky nebude. Jenze, kdyz ji dam piti do hrnicku, tak si jen cucne a vic nechce. Kdyz to naleji do flasky, tak si lehne a cele vypije a nekdy chce jeste. Jinak pres den piji vodu a caj z hrnicku.
Jake mate zkusenosti s rozloucenim se s flaskou. Asi budu muset obou tu flasku vyhodit do kose a bude.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
14.1.06 07:42

Proč? Vždyť to je jedno. Nechápu, proč se to bere jako ostuda. Kdo se dětí, až budou dospělé, bude ptát, do kolika let měly lahev? Když vám to vyhovuje, nevidím důvod to měnit. Jednoho dne dcerka sama přijde a řekne, že lahev už nechce, tím jsem si jistá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.1.06 07:45

Teď koukám, že se mi to nepřihlásilo, Goody

• Citovat
  • Upravit
202
14.1.06 10:42

Ja se pry jako dite taky dlouho nemohla rozloucit s flaskou. Jednou prijela na navstevu teta, rekla, ze jsem velka holka, flasku zabavila a bylo. Asi je nejlepsi radikalni rez a ne nejake pomale odvykani a premlouvani:-)
 Pepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.1.06 13:05

Zapomnela jsem pripsat. Kdyz jsme byli pred mesicem u zubarky, rekla mi, ze se detem po piti z flasky krivi zuby a ze jim ji mam vzit.
Pritom Martinka, ta starsi, ma predni zuby krasne rovne. Adamovi jdou trochu do predu, ale jestli to ma z flasky?? Spis po me, taky mam zuby ven.
 Artep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect