Flek na nožičce 9měsíčního, může být po fazolích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
19.2.15 17:13
@Pudloslava píše:
Me to prijde jako hmyzi stipance, ale blechy ci komary predpokladam doma nemate.
NO to nemáme. Teď už to na nožce nemá, tak nevím co to bylo. Navíc mám pocit, že včera večer měl něco podobného na ruce, ale taky mu to hned zmizlo. Nevím z čeho to může být…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.2.15 17:15
@bmimino píše:
@30Bar

rozhodně to není po fazolích :)
je to nějaký štípanec, dej tekutý pudr

používej fazole adzuki a mungo, nenadýmají, jsou lépe stravitelné

a jaký tekutý pudr? nic takového teda doma nemám. budu muset asi doplnit lékárničku…už to na noze nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.2.15 17:17
@Vorvaň obrovský píše:
Já je miluju :jazyk:

Ale pokud začal kýchat, může to klidně souviset i s nějakou nemocí, a ne hned jídlem, ne?

Příspěvek upraven 19.02.15 v 14:43

No to já právě nevím. Prostříkla jsem mu nos a dobré. Říkám si jestli mu v tom nose něco nevadilo. Myslíš, že to může souviset s nachlazením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.2.15 17:21
@Megaptera píše:
Tohle měl náš malý při viróze. Napřed jsem myslela, že to jsou neštovice, ale nebyly.

Jo? A kdy mu to zmizlo? Prcek popšikával než jsem mu prostříkla nos, pak ok, sem tam si i zakašle, ale jinak je OK. Ale zakašlání 3× denně neberu jako nemoc, nebo myslíš, že i toto bych měla řešit? Jako já nevím. Je totiž úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.2.15 17:22

@Megaptera JO a neštovice jsem prodělala zkraje prosince (byla to hrůza), takže bohužel moc dobře vím jak neštovice vypadají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
19.2.15 18:05

@30Bar No, mělo to ultrarychlý průběh, takže se mu to během pár hodin stihlo slít do map a zmizet, druhý den už to neměl. Ale měl k tomu i 39 horečku. Takže i to odlišení od neštovic bylo velmi rychlé. Jo, jinak pupínky dr. stejně nijak neřešila jen tu teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
19.2.15 18:17

Teda, oprava předchozího - na pupínky poradila Fenistil v kapkách, ale on toho měl fakt hodně, ne jeden - dva. Asi záleží na průběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.2.15 20:46

@Megaptera Díky. Uvidím co zítra jestli se mu to objeví ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek