Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Pudloslava píše:NO to nemáme. Teď už to na nožce nemá, tak nevím co to bylo. Navíc mám pocit, že včera večer měl něco podobného na ruce, ale taky mu to hned zmizlo. Nevím z čeho to může být…
Me to prijde jako hmyzi stipance, ale blechy ci komary predpokladam doma nemate.
@bmimino píše:
@30Barrozhodně to není po fazolích
používej fazole adzuki a mungo, nenadýmají, jsou lépe stravitelné
je to nějaký štípanec, dej tekutý pudr
a jaký tekutý pudr? nic takového teda doma nemám. budu muset asi doplnit lékárničku…už to na noze nemá…
@Vorvaň obrovský píše:
Já je miluju![]()
Ale pokud začal kýchat, může to klidně souviset i s nějakou nemocí, a ne hned jídlem, ne?
Příspěvek upraven 19.02.15 v 14:43
No to já právě nevím. Prostříkla jsem mu nos a dobré. Říkám si jestli mu v tom nose něco nevadilo. Myslíš, že to může souviset s nachlazením?
@Megaptera píše:
Tohle měl náš malý při viróze. Napřed jsem myslela, že to jsou neštovice, ale nebyly.
Jo? A kdy mu to zmizlo? Prcek popšikával než jsem mu prostříkla nos, pak ok, sem tam si i zakašle, ale jinak je OK. Ale zakašlání 3× denně neberu jako nemoc, nebo myslíš, že i toto bych měla řešit? Jako já nevím. Je totiž úplně v pohodě.
@Megaptera JO a neštovice jsem prodělala zkraje prosince (byla to hrůza), takže bohužel moc dobře vím jak neštovice vypadají…
@30Bar No, mělo to ultrarychlý průběh, takže se mu to během pár hodin stihlo slít do map a zmizet, druhý den už to neměl. Ale měl k tomu i 39 horečku. Takže i to odlišení od neštovic bylo velmi rychlé. Jo, jinak pupínky dr. stejně nijak neřešila jen tu teplotu.
Teda, oprava předchozího - na pupínky poradila Fenistil v kapkách, ale on toho měl fakt hodně, ne jeden - dva. Asi záleží na průběhu.
@Megaptera Díky. Uvidím co zítra jestli se mu to objeví ještě.