Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nevíte někdo prosím co by to mohlo být? Objevila jsem to při přebalování u mého devítiměsíčního syna. Zavádím mu nově fazolky, dnes je měl čtvrtý den. Trošku ho nadýmají, mohla by to být alergická reakce? Když tak zítra fičím k dr..JO a celkem dneska více pšiká, nevím jestli mu něco nevadí. Ale to pšikal i dopoledne..Díky
Me to prijde jako hmyzi stipance, ale blechy ci komary predpokladam doma nemate.
Mi dat nekdo ctyri dny po sobe fazolky, tak se taky osypu… ![]()
sorry, omlouvam se, ale musela jsem ![]()
Já je miluju ![]()
Ale pokud začal kýchat, může to klidně souviset i s nějakou nemocí, a ne hned jídlem, ne?
Příspěvek upraven 19.02.15 v 14:43
Takovej pupínek a hned z toh odělat vědu, ale holky jdetěěěě
![]()
rozhodně to není po fazolích ![]()
je to nějaký štípanec, dej tekutý pudr
používej fazole adzuki a mungo, nenadýmají, jsou lépe stravitelné
jestli je to na mě, tak nevím, jestli myslí ty zelené lusky, nebo fazole ![]()
Tohle měl náš malý při viróze. Napřed jsem myslela, že to jsou neštovice, ale nebyly.
Já myslela, že když se řekne fazolky, myslí se fazolové lusky, zelené nebo žluté.
@Vorvaň obrovský píše:
Já myslela, že když se řekne fazolky, myslí se fazolové lusky, zelené nebo žluté.
nevím ![]()
NO tak jsem ráda, že jsem trošku pobavila… ![]()
@Vorvaň obrovský píše:fazolky jsem dávala zelené (fazolové lusky)a fazolky jsem zaváděla jako novou potravinu a nová potravina se má zavádět čtyři dny, přijde mi to úplně normální. První dva dny měl dva lusky, tak si nemyslím, že bych ho tím nějak přecpávala… @Ali-Ali
@Nina Filipi píše:
Takovej pupínek a hned z toh odělat vědu, ale holky jdetěěěě![]()
![]()
![]()
no a syn má alergii na bkm či intoleranci, prostě problém s mlékem, něco mu vadí, takže jsem hned měla obavu, aby neměl alergickou reakci. Když má člověk určité problémy s dítětem, tak na všechno pohlíží trošku jinak než, když dítě žádné potíže nemá.
Příspěvek upraven 19.02.15 v 17:16