Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem 41 tt, tak pred 3 dny jsem si vsimla, ze mam okolo nehtu ukazovacku orandzovou barvu, jako kdyz davate tampon a zustane tam nejaka krev(nevim jak to jinak popsat) porad jsem to myla, do zadny krve jsem nesahala ani nic podobnyho, no jenze dnes rano koukam ze se mi to udelalo na vice prstech a do toho mi 2 prsty zflekately orandzovou barvou… Hledala jsem na googlu a nic jsem nenasla, co by to mohlo byt? Mam volat do nemocnice? Poradnu mam ve stredu, opravdu me to vydesilo. Pridavam fotky, ale nejde to moc videt. Na zivo to je mnohem horsi…
K jakemu doktorovi byste sla?? K praktickemu, na kozni nebo rovnou do porodnice? Dekuji
@sunny7 Do porodnice, tam vás přijmou hned. Rovnou si nachystej i moč a asi případně i věci, můžeš tam i zůstat už.
@sunny7 Zavolala bych do porodnice, zeptala bych se rovnou jich, co dál, ke komu bys měla zajít. Buď ti řeknou, že ti udělají testy oni (jaterní atd.), nebo ti dají tip, kam jít. ![]()
Nejedla jsi v posledních dnech větší množství zeleniny nebo ovoce, obsahujícího betakaroten? Je to třeba mrkev, listová zelenina, dýně, broskve, pomeranče, meruňky… I u zdravých lidí to může způsobit karotenodermii.
Máš bělmo očí v pořádku? Není žluté?
Neměli jste v rodině vitiligo?
@sunny7 zbytecne zdrzovani telefonovanim, rovnou bych jela hned ![]()
Zbytecne zdrzovani bych nerekla, mam to tam 45 minut jizdy, volala jsem tam a stejne rekli, ze mam jit k praktickymu… Tak sedim uz v cekarne
Ptala jsem se tě, jestli nemáš zažloutlá bělma očí, ale neodpověděla jsi.
A neměli jste v rodině vitiligo, kdy se dělají takové bílé fleky po rukách a nohách s ostrůvky piglemntu?