Zahlenění v těhotenství

8
18.7.16 07:23

Zahlenění v těhotenství

Zdravím. Jdu se zeptat už jsem bezradná :( Jsem v 19tt asi od 12tt jsem pořád zahleněná a hodně mě to pak nutí zvracet. Snažím se hodně smrkat abych v sobě neměla nic ale stejně mi přijde, že když nezvracím ráno tak stejně večer musím :( To že mam tohle těhu neustále pachuť v puse, nic mi nechutná a žaludek lítá by šlo ale tohle zvracení mě fakt ničí :( Nevíte některá co s tím? Děkuji moc za všechny rady :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
18.7.16 07:39

Na zahlenění zkus fenyklový čaj, dětem pomáhá. + já u rýmy cucám Septilen (septisan) může se i v těhu…jen na pachutě nevím jestli to pozřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
18.7.16 08:04

Na zahlenění jsem brala Stodal, je to homeopatikum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
18.7.16 08:09

Mela jsem to taky. Nepomohlo nic. Az porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.7.16 08:11

Vynechat mléčné výrobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
18.7.16 08:31

Pokud máš i rýmu, já se nemohla zbavit takhle rýmy v těhotenství, šlo mi to až na dutiny a jediný co mi pomohlo byly kapky Rýmastop od DR. Weiss.
Jinak naprosto chápu zahlenění v krku, toho jsem se nezbavila a problém mi dělalo i obyčejné čištění zubů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
18.7.16 08:51

Já byla zahleněná a měla jsem rýmu skoro celé druhé těhotenství. Nic nepomohlo. A do toho jsem byla čtyřikrát nachlazená a v den porodu jsem nemohla dýchat a kašlala jsem jako tuberák :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.7.16 16:22

Ježiš to se mam ještě na co těšit :( ach joooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.7.16 15:08

Já už mlečné výrobky nejím delší dobu a stále stejný, když nezvracím po ránu tak po obědě nebo prostě večer. Vždycky to cítím že se začínám zahleňovat a je mi jasný, že půjdu :( No tak už aby byl prosinec a já rodila :,( Zlaté těhu s první dcerou teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí