Flekatý knedlík

9994
13.12.23 08:43

Flekatý knedlík

Ahoj holky, tak jsem včera dělala bramborové knedlíky a koukněte, jak to dopadlo. Je mi padesát a knedlíků už jsem uvařila kilometry, ale tohle vůbec nechápu. Složení - domácí brambory, hrubá mouka, sůl, vajíčko. Těsto před vařením krásně žluťoučké a tohle je výsledek 8) Dívala jsem se na mouku, ta má trvanlivost do října 24 a jinak fakt nevím. My to sníme, vím jak jsem je dělala, ale vypadá to fakt jak plesnivý. Nemáte některá stejnou zkušenost? Nebo nenapadá vás proč se to stalo? Knedlíky vždycky vařím v páře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15097
13.12.23 09:06

To vypadá, jak kdybys v tom měla housku.Nebo blbě oloupané brambory, ale to bys snad věděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
13.12.23 09:16

@Paoloska no, tak snad jedině něco v mouce, nestalo se mi to nikdy.
Vypadá to hodně divně, skoro bych to asi vyhodila.

• Citovat
  • Upravit
15097
13.12.23 09:24
@Hanney píše:
@Paoloska no, tak snad jedině něco v mouce, nestalo se mi to nikdy.
Vypadá to hodně divně, skoro bych to asi vyhodila.

Možná, jestli nebylo něco v tom hrnci, když to vaří v páře a nevšimla si? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
13.12.23 09:39

No, je to fakt záhada. Nic mě nenapadá. Mouku jsem normálně přesila. Knedlíky voní pěkně. Nevyhodím je. Jen doufám, že se to nestane, až budu vařit pro návštěvu 8). Ještě napíšu po obědě, jak chutnaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
13.12.23 09:44

Fakt divný. Vypadají jak houskové. Někdy se ve vařené bramboře objeví takové fleky, které za syrova nevidíš, ale předpokládám, že jsi brambory propasírovala nebo nastrouhala už uvařené, a to bys na nich viděla. Navíc ty fleky jsou fakt velké. Taky bych nevyhazovala. Kdybys to rozklíčovala, dej vědět, to by mě fakt zajímalo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
13.12.23 09:47

Já když to visděla tak jsem si říkala to je jasný to je přeci houska…

akorát že jsou bramobrový tak vůbec netuším… pdolě mě to bude z těch brambor

• Citovat
  • Upravit
9994
13.12.23 11:09

@Fee-bee Brambory byly krásný, pěkně žlutý. Těsto taky. Vůbec to nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí