Pečete cukroví nebo si ho raději objednáte ? :)

131
7.12.23 11:25

Pečete cukroví nebo si ho raději objednáte ? :)

Zajímalo by mě jak to máte u vás. :) Jestli radši napečete spousty druhů cukroví, nebo si raději objednáte a máte to bez práce?
Já si pár kousků perníčků, vanilkových rohličků a linecké napeču hlavně kvůli té krásné vůní a zbytek si objednám :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
313
7.12.23 11:30

Pecu. Zaprve super aktivita s detma a za druhy mi malokdo chutna od jinych. Jsme docela mlsny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.12.23 11:31

Peču. Kvůli dětem, kvůli vůni a kvůli atmosféře. Ale nepřetrhnu se. Někdy máme 5 druhů, jindy 10, prostě jak mi to vyjde s volným časem a náladou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
7.12.23 11:31
@Brení píše:
Zajímalo by mě jak to máte u vás. :) Jestli radši napečete spousty druhů cukroví, nebo si raději objednáte a máte to bez práce?
Já si pár kousků perníčků, vanilkových rohličků a linecké napeču hlavně kvůli té krásné vůní a zbytek si objednám :) :) :)

Dělám to také tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.12.23 11:32

@Maky9887 já právě cukroví všeobecně moc nejím a těch pár kousků pečeme doma právě kvůli dětem :srdce: :) a asi sem pohodlná :lol: :lol: tak si kilo jeste objednáme… A co pečetě s dětma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.12.23 11:33

@ibis sem v tomhle pohodlná :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.12.23 11:34

@Brení A proč teda objednáváš? Kvůli návštěvám? :nevim: Za mě by bohatě stačilo těch pár druhů a na stůl si můžeš naaranžovat ovoce, oříšky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.12.23 11:36

@unuděná vždycky sem obdivovala ženský co zvládnou přes Vánoce ještě napéct, přes tu všechnu práci okolo :) protože každá to chceme mít krásný hlavně aby byli dětičky spokojeny :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.12.23 11:37

@unuděná jen kvůli návštěvám, protoze stejně co s dětma napeceme, tak půlka nedožije Vánoc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.12.23 11:38
@Brení píše:
@unuděná vždycky sem obdivovala ženský co zvládnou přes Vánoce ještě napéct, přes tu všechnu práci okolo :) protože každá to chceme mít krásný hlavně aby byli dětičky spokojeny :) :dance:

Já se to snažím dělat tak, že dárky kupuji nejpozději na začátku prosince a zbytek adventu pak mám na tohle kapacitu a čas. Ale děti už jsou docela velké, perníčky a linecké letos pekly úplně samy, takže to mám celkem v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
7.12.23 11:38

Mám napečeno čtyři krabice, a sousedka mi přinesla nějaké těsto skořicové, koupené tedy, že jim moc chutná, tak to strčím do strojku, upeču a uvidím, co za zázrak to dotáhla. Jinak mám kuličky čokoládové, linecké, perníčky, rohlíčky. Dostanu ještě vosí hnízda a věnečky kokosové. Měla jsem ještě zálusk na žabí huby, nebo ořechy, ale pak jsem usoudila, že toho je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
7.12.23 11:39
@Brení píše:
@ibis sem v tomhle pohodlná :) :D

A mě to zas nebaví, ale kvůli dětem a kvůli vůni pár druhů uděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.12.23 11:41
@unuděná píše:
Já se to snažím dělat tak, že dárky kupuji nejpozději na začátku prosince a zbytek adventu pak mám na tohle kapacitu a čas. Ale děti už jsou docela velké, perníčky a linecké letos pekly úplně samy, takže to mám celkem v pohodě :lol:

Tak to zní dobře, :) já to klasicky doladim k 20.12. kdy si muzu říct, že stačí jen naklidit 😁 teď jak už sem po mateřské v práci je to už jiný, hlavně s časem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.12.23 11:42

@boball tak to klobouk dolů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
7.12.23 11:42

@Brení ja treba stihala kvuli to u ze jsem darky vyresila uz na podzim a pred vanocema jsem delala uz jen vanocni uklid a pak peceni s detma. Ale chce to pevny nervy pustit deti k peceni kdyz je vse vylesteny 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí