Fleky po febrilních křečích

116
26.8.12 14:16

fleky po febrilních křečích

Dobrý den maminky potřebuji poradit-jelikož je neděle a až zítra máme jít k Dr. potřebuji radu..Ve čvrtek měl můj 17měsíční syn febrilní křeče s okamžitým odvozem do nemocnice a následnou hospitalizací..Včera nás pustili domů, ale dnes se mu po celém těle objevily flíčky…hrozím se toho aby se to neopakovalo nebo se něco nedělo..Máte někdo zkušenost? Jestli to není jen po těch křečích a pak zmizí???děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
26.8.12 14:23

Co bylo příčinou těch křečí? Nějaká nemoc, nebo jenom horečka bez dalších příznaků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
26.8.12 14:38

Ahoj, já bych se asi pro svůj klid jela podívat do nemocnice. A´t je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
26.8.12 14:55

Zavolej na 155,rekni jim to ani oni ti poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.8.12 16:56

Jak vypadaj ty flíčky? Má ještě horečky nebo teploty? Bála bych se meningokoka, radši zajeď do nemocnice…dobrý infekční odd maj na Bulovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
28.8.12 10:49

Děkuji..volala sem 155 a opět nás odvezla sanitka..naštěstí nás pak pustili-prý nic vážného-ten den jedl jahodovou přesnídávku prej to je z toho, ale mě se to moc nezdá..Jahody jedl xkrát i čerstvé a nikdy alergii neměl..Jinak měl vysoké teploty a průjem..včera volali z hygienické stanice, že má infekci, kterou mají kuřata…takže asi z masa? Netuším zatím..nechám ale určitě udělat testy na alergologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí