Křeč v kotníku u ročního dítěte

22.8.12 14:51

Křeč v kotníku u ročního dítěte

Krásný den!
Ráda bych se zeptala na radu. Asi pátý den pozoruji u ročního syna něco jako zatuhnutí kotníku, asi tak po cca hodině chození. Vypadá to, že ho nic nebolí, ale začne trochu kulhat, nicméně chodí pořád dál. Normálně si nechá na nožičku sahat, ale nejde ohýbat v kotníku. Po nějaké době, když je nožička v klidu cca hodinu, tak kotník zase povolí a malej opět neomezeně běhá. Nikde neupadl ani se nijak nezranil. Sám se naučil chodit v 11m a je to pořádný chlapák. Váží 13Kg.
Samozřejmě mě to nedalo a zašla jsem k doktorce. „Bohužel“, než jsme přišli na řadu, nožička byla zase zcela normální a Honzík tam pobíhal jako nic. Bylo mi řečeno, že mám dbát na správnou obuv, což máme. Nosí kvalitní zdravotní sandálky s pevným kotníčkem, se symbolem žirafi. Nic víc nám Dr. neporadila. Zdá se mi, že je to jakoby nějaká křeč v kotníku po delším běhání. Má některá z maminek podobnou zkušenost a uklidní mě, že jsem nic nepodcenila a prostě to samo přejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
27.8.22 18:57

Leeeeen

Dobry den muzu se zeptat jak to nakonec dopadlo jestli vam neco pomohlo mame obdobny problem ted. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí