Flíčky na obličeji u 10měsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
585
1.9.12 10:29

Flíčky na obličeji u 10 měsíčního

Ahojky maminky,

můj syn měl před pár dny dva malinkaté flíčky červené na tváři a jeden na uchu. Dneska už má tři na jedné tváři, jeden na druhé, a jeden ve vláskách nad uchem. Co by to mohlo být?? Neštovice?? Kopřivka?? Zajedu s ním asi k doktorovi až se vyspí. Děkuji za názory ;)

Příspěvek upraven 01.09.12 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
1.9.12 10:35

Odpověděla sis sama :roll:

• Citovat
  • Upravit
13837
1.9.12 11:52

Neštovice, kousnutí hmyzem, vyrážka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
1.9.12 12:48

Nám to dělají mokré kapesníky, když jsem malé utřela po jídle pusu, tak měla pak červené fleky několik dní, dětská řekla, že mám na to používat jen modrou indulonu, je fakt že to vždy zmizí po ní a nesmíme na obličej používat vlhčené ubrousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.10.12 11:09

Ahojky, jak jste dopadli u MUDr.? Co to bylo za nemoc? Mému synovi (20 měsíců) se dnes ráno udělalo to samé na uších + na čele a na tváři. Kopřivku už jsme měli a ta vypadá jinak, tak možná ty neštovice? K doktorce to už dnes nestíhám, tak půjdu zítra. Písni Ilyz jak jste dopadli. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
30.10.12 12:05

@LenickaTP

Ahojky, tak u nás to nakonec byli štípance od komára. MUDr. mi tvrdila, že u dětí to vypadá jinak než u dospělého. Ale nevím nevím kde nakonec byla pravda, protože pár dní na to jsme odjeli na dovolenou a malej teploty a pak se vysypal totálně - šestá nemoc. Takže nevím jestli to byli komáři nebo už ta šestá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí