Flixotide inhaler - užívá někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9330
11.5.14 11:15

flixotide inhaler - užívá někdo?

Maminky prosím o zkušenost. Malá má tento lék na astma asi tři týdny a od té doby nespí. Ona je tedy nespavec od malinka a třeba okolo úplňku je to také znát. Jinak to už bylo v rámci možností docela dobré. Usínala okolo osmé, okolo jedné až půl druhé se vzbudila, že chce čůrat a potom spinkala tak do půl sedmé, sedmi hodin. Tedy s tím, že jsem k ní někdy stávala ji jenom pohladit a uklidnit a hned usnula. Teď ale jde spát také v osm, o půl jedenácté se vzbudí a dostane se do takového polospánku a v něm vydrží třeba až do pěti do rána. Pobrekává, vzteká se. Až asi po dvou týdnech mě napadlo, jestli to nemůže mít souvislost s léčbou. Na kontrolu jedeme příští pondělí, tak jsem se chtěla jenom optat, jestli nemá někdo také takovou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
11.5.14 12:10

Dcerka zmíněný lék užívá několik let, ale tento problém nemá. Podívej se do příbalového letáku mezi nežádoucí účinky, jestli je tam tento problém uvedený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
11.5.14 12:11

Syn ho bral od 2 let a žádná nespavost se neobjevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
11.5.14 12:14
@-Evka- píše:
Dcerka zmíněný lék užívá několik let, ale tento problém nemá. Podívej se do příbalového letáku mezi nežádoucí účinky, jestli je tam tento problém uvedený.

no to jsem po těch 14 dnech udělala a tam je právě napsáno ve vyjímečných případech u dětí vyvolává poruchy spánku…ale kdybych věděla o někom, komu to dělalo to samé, tak bych měla větší jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
11.5.14 14:13

@Natyna Máš dvě možnosti. Na vlastní pěst to na chvíli přerušit a pak vrátit zpět - tím by se problém mohl opě objevit a byl potvrzený, nebo se zmiň lékaři.

Sama nesnesu plno léků, takže vím a chovám se dle vlastní intuice a lék. instrukcí (u sebe).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
11.5.14 16:54
@-Evka- píše:
@Natyna Máš dvě možnosti. Na vlastní pěst to na chvíli přerušit a pak vrátit zpět - tím by se problém mohl opě objevit a byl potvrzený, nebo se zmiň lékaři.Sama nesnesu plno léků, takže vím a chovám se dle vlastní intuice a lék. instrukcí (u sebe).

nad tím jsem přemýšlela, ale nemám tušení, jak dlouho může ta nespavost ještě trvat po vysazení a hlavně jak dlouho vydrží malá bez léčby…já se snažím najít někoho se stejným problémem, aby mi náhodou dr. neřekla, že se s tím nikdy nesetkala a že to po tom být nemůže :think: ale fakt jsem nepřišla na jinou změnu za to období a rozdíl v těch nocích je opravdu značný…a moc děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí