Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobry den holky, potrebovala bych poradit…
Mam 11 letou dceru.
Od malicka nam rostou hrozne malo vlasy, je stale nemocna ale jen laringitalni zachvaty.
ale behem posledniho pul roku mi zacla strasne pribyvat na vaze, poti se je unavena, i vlasy se ji porad poti, staci jen troska namahy.
Vubec nevim kde bych mela zacit patrat s pricinou, obvodni doktorka stale rika ze je to jen nabourana imunit ale me se to nezda…
Nema te nekdo podobnou zkusenost?
Jinak vaha nam vylitla o 10 kilo na za 3mesice…
dekuji za vase nazory Kamca
Nesportuje od malicka jakmile dela nejakou vetsi fyzickou zatez tak pak behem par d nu o marodi
doktorka to vse vi ale porad to nejak neresi…
delala nam nejake odbery a vse bylo v poradku ale nejake extra vysetreni ne.
jsem z toho uz dost zoufala ![]()
@kamila191 a odebírala hormony štítné žlázy? To může i obvoďák
@kamila191 štítná by to být mohla já měla během tří měsíců nahoře 15kg
No ted jsme se uz na nich dohodli, pristi tyden na jdeme ale zas rikala ze to urcite stitna zlaza nebude ![]()
@kamila191 Tak uvidis po vysledcich
Snad to stitna zlaza nebude
Neni to nic lehkeho, kort kdyz jde tva dcera teprve do puberty ![]()
@kamila191 jsem dva měsíce po operaci kdy mi štítnou vyndali celou takže dokonce života prášky a zatím jsem ve fázi kdy hledají optimální hladinu. Dost velký zápřah na psychiku, ale i na fyzickou stránku zatím jsem zhubla 2kg
dítěti bych to fakt nepřála.
@kamila191 píše:
A po nasazeni lecby si to shodila ty nabrana kila?
kluk po nasazení léků na šž šel s váhou rapidně dolů, ale dlouhodobě mu furt dost kolísá, doktorka říká že je to tím jak roste tak se musí pořád měnit dávkování léků
Tuto diskuzi jsem zalozila ze jsem chtela znat nejake zkusenosti..
jde mi spise oto zda si myslite ze dle priznaku co jsem napsala ze mame zda to vypada na stitnou zlazu…
ale ty vlasy nam nerote od narozeni mame stim problem jen se poslednich par mesicu ty priznaky zhorsuji:(
je mozne ze by mela problemy se stitnou zlazou od narozeni?