Štítná žláza u dcery?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
9.5.14 12:25

@kamila191 no ty vlasy nevím jestli jsou typickým příznakem, u mého syna to byla jen vyšší váha. Diagnostikovali mu šž v 6 letech podle dr. ji už měl předtím, protože ji zachytili náhodou když byl na vyšetření na endokrinologii kvůli jinému problému, neměli jsme na ní podezření, takže nikdo neví jak dlouho ji měl. Takové ty typické příznaky šž mívá až teď vždycky když má rozhozené dávkování léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
9.5.14 12:47

Podle toho co popisuješ, to klidně šž může být. Můj syn také hodně přibral během jednoho měsíce a to 5 kg.Je mu 5 let.Byli zrovna vánoce akdyž jsem pak v lednu šla k děteké dr a říkala jí to, tak mi jen řekla, že asi moc papal o vánocích. Krá.. (omlouvám se, že jsem sprostá).Následně jsem měli naštěstí kontrolu na neurologii, nebot měl syn v prvním roce jeden krát febrilní křeče a od té doby chodíme na neurologii.Tam jsem doktorce říkala to stejné, co dětské a ta nás hned poslala na odběry.
Vyšel nám tam špatně tento výsledek:ft3 7,83.Nevíte náhodou, co to znamená?

Byli jsme už i v endokrinologické poradně, tam mu brali opět krev a prý mi řekne na příští schůzce co a jak podle výsledků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí