Bolest podbříšku u dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4367
8.5.14 17:18

Bolest podbříšku u dětí

Ahoj, jdu si pro radu.
Dceru /6let/ od rána pobolívá podbříšek kde je močák, ale při močení žádný problém ani časté močení. Zdá se mi, že má pupík trochu nafouklý, ale kadí normálně. Chvilku si hraje, pak si jde lehnout. Stěžuje si, že jí to bolí hlavně při vstávání a otáčení na bok. Teplota není. Před obědem usnula 8o na dvě hodiny, pak se normálně naobědvala. Ale při lehnutí si pořád stěžuje.
:,( Ano, jsem ta matka nervák, která hned plaší. Tedy snažím se to nedávat najevo, ale jsem celá sevřená a je mi z toho blbě.
Mám počkat do zítra na dr nebo jet na pohotovost? Jakože akutně si nestěžuje, že by se kroutila bolestí, ale je vidět, že tam „něco“ je… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15416
8.5.14 17:40

Mám pro tebe pochopení, taky jsem z každýho takovýho neobvyklýho úkazu hned vystreslá. A je fakt, že zvlášť u holky bych bolesti podbřišku nepodceňovala, ale jestli není teplota a není to až tak dramatický, tak bych asi počkala do zítřka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
8.5.14 17:51

@Halamka ja bych aspon volala na detskou pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
8.5.14 18:30

Klidně to může být zánět močáku, já ho měla nedávno, stejné příznaky jako u tvé dcery, mě to tedy ještě sedlo na vaječníky a do toho jsem měla angínu :mrgreen: takže jsem měla i jiné problémy, pokud nemá nutkání častěji čůrat a jiné příznaky, zašla bych i tak k doktorovi, já to tak také udělal, dal mi antibiotika a za pár dní ten močák se zlepšil.

• Citovat
  • Upravit
5822
8.5.14 18:42

Pokud ji nebolí močení, může to být spíš zánět močových cest, než močáku. Osobně bych počkala do zítra a hned ráno zašla s dcerou a močí k dr. Za předpokladu, že se to nebude zhoršovat, jinak pohotovost.

Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+