Chlapeček bývá večer studený

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5679
7.5.14 21:49

chlapeček bývá večer studený. ..?

Ahojte holky, potrebovala bych radu zda je to normální..
Zacalo to tim kdyz muj maličký 10mesicu mel 3dny horecky, treti den v noci i 40. Cekala jsem co z toho bude.. ctvrty den vecer plakal, pak usnul, ja okolo noci se k nemu pritulila (spinkal u mne) a byl uplne studeny, merila jsem ho a mel teplotku 34, 8 po odectu. Mereno vicekrat i na sobe, teplomer ok. Byla jsem s nim i na pohotovosti apri prijezdu mel 36. Takze neresili, vzali jen moc a ta byla ok. Takhle to trvalo 3dny, vzdy vecer a v noci podchlazeny..nikdo mi na to nedokazal nic rict. Muj dr. ze jsem to merila spatne atd…ale je to blbost, nemusím ani merit a poznam to pohmatem. Pak byl ok, viroza ani nic jineho neprislo..
Od te doby jsou dny, cca jednou tydne kdy byva vecer porad studeny.. v tydnu jdeme na 10m, zkusim se ho znova poptat, at mi k tomu neco rekne..
Nesetkaly jste se vy s necim takovym? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
7.5.14 21:56

@MišelkaX a v čem ti spí??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
7.5.14 21:58

A mereno celo, ucho nebo v zadecku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
7.5.14 21:59

Taky se mi parkrat stalo, ze jsem synovi namerila v zadecku pod 36, ale souviselo to s tim, ze obcas spal s vystrcenym zadeckem ( na ctyrech) a konecnik se mu odkrvil.

Kdybys namerila skutecne 34, byl by tvuj syn uz nekolik hodin mrtvy.. Ta teplota neni slucitelna se zivotem. Je to merenim.

• Citovat
  • Upravit
16986
7.5.14 22:01

@MišelkaX u deti ne, ale za posledni dva tydny jsem se ja osobne probudila zimou. Uplne mi drkotali zuby a neslo to zastavit. A to jsem chladumilna a psime uz mesic s pootevrenym balkonem. Dnes jsem ani nedokazala vylezt a zavrit jej, klepala jsem se jak osika. Zkontrolovala jsem malyho, tan lezel mezi nami uplne odkopany a mel teple nohy. Tak jsem vlezla pod perinu k nemu a za chvili to uplne preslo.
Naposledy se mi to stalo hodne davno a to jsem byla v noci hur oblecena. Zkus ho lepe oblect a dat mu hlavne ponozky :think:
Snad nekdo napise i zkusenost s detmi.
Jinak moje mamka ma normalne nizsi teplotu, znam i dalsi lidi, u kterych je norma 35,7-35,9. Tak by to chtelo zmerit ho za normalniho provozu, abys znala jeho beznou teplotu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
7.5.14 22:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
7.5.14 22:08

No spi mi ve spacim pytli a v pyzamku. Nozky jeste prikryte perinkou, tu si stejne odkope..pri horeckach byl jen v pyzamu.. takhle zimou urcite podchlazeny nebyl.. dve hodiny jsem se ho snazila zahrat a nepomohlo a az pak jsme jeli na pohotovost..
Mereno v zadecku. Proto pisi po odectu 34, 8..
Je to uz tak mesic a pul..ale id te doby jsou dny co takhle studeny byva.. je to me druhe dite, nejsem blbec :)
A to cely, hlavicka, telicko co je zababusene..
Nechapu.. vcera prave byl, dnes je zase teplunky..proto me napadlo pisnout vam sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
7.5.14 22:13
@lovesmile píše:
https://www.emimino.cz/…lotu-152943/

Dekuji. Precetla jsem prvni stranku a nic moc nevyctu :(
Jeho normalni teplota je 36, 7-36, 8 po odectu to vim. Obleceny byva hodne, hodne se odkopaval, proto ho mam jeste v pytli..
Teplomer funguje, byl testovany i na me. I mereny jinym teplomerem.

Takhle se to bohuzel tahne od tech vysokych horecek a hloda me to proc, z ceho? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
7.5.14 22:19

MiselkaX: muj syn to mel take. Take po odezneni tak vysokych teplot. Jak pises, bylo to znat i na omak. Takovy az studeny pot. Bavily jsme se o tom s kamoskou ( zdravotni sestra ), tak jeji nazor byl ten, ze je to jeste doznelka te nemoci. Nevim, jestli to bylo tim, ale cca po peti dnech, se to srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.5.14 22:21

Hledej hypotermie. Při 34 stupních by rozhodně nebylmrtvý, jak tuněkdo psal, to je blbost. Malé dětimají horší termoregulaci, to prodělané onemocnění je taky rizikový faktor, určitě bych to řešila s doktorkou.
Mezi příčinami může být hypoglykemie, co dostává k večeři, nemá sladkou kaši? Že by mu vylítnul po ní cukr a pak rychle spadnul dolů a proto je podchlazený? :nevim:

Příspěvek upraven 07.05.14 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
7.5.14 22:32
@Sanlitun píše:
Taky se mi parkrat stalo, ze jsem synovi namerila v zadecku pod 36, ale souviselo to s tim, ze obcas spal s vystrcenym zadeckem ( na ctyrech) a konecnik se mu odkrvil.Kdybys namerila skutecne 34, byl by tvuj syn uz nekolik hodin mrtvy.. Ta teplota neni slucitelna se zivotem. Je to merenim.
…a na které univerzitě jsi tohle studovala? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
7.5.14 22:47
@Pizlam píše:
MiselkaX: muj syn to mel take. Take po odezneni tak vysokych teplot. Jak pises, bylo to znat i na omak. Takovy az studeny pot. Bavily jsme se o tom s kamoskou ( zdravotni sestra ), tak jeji nazor byl ten, ze je to jeste doznelka te nemoci. Nevim, jestli to bylo tim, ale cca po peti dnech, se to srovnalo.

diky za info. Syn mel nedavno tri dny a dve noci vysoke teploty, bez dalsich priznaku. Posledni noc se strasne zpotil a teploty odeznely. On se bezne behem spani strasne poti, pyzamo je vzdy mokre. A prave potom mi prijde na pohmat strasne studeny, rychle prevlekam, ale nikdy jsem nemerila. Po odezneni tech horecek mi take prisel (pusou na celo) strasne moc studeny :think:
Rozsirila jsi mi obzory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
7.5.14 22:49

Dcera mela v nemocnici po zapalu plic a jinych nemocich v jednom taky 34,5 a jak tu nekdo psal za blbost @Sanlitun ..... Nebudu dale komentovat..cim to je neporadim. sestra to neresila jen pokud byse to jeste opakovalo, coz neopakovalo a to jsem rada..urcitd k dr zajdi. Mozna to je tou nemoci, mozna ne… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
7.5.14 22:52
@AniNevim píše:
diky za info. Syn mel nedavno tri dny a dve noci vysoke teploty, bez dalsich priznaku. Posledni noc se strasne zpotil a teploty odeznely. On se bezne behem spani strasne poti, pyzamo je vzdy mokre. A prave potom mi prijde na pohmat strasne studeny, rychle prevlekam, ale nikdy jsem nemerila. Po odezneni tech horecek mi take prisel (pusou na celo) strasne moc studeny :think:
Rozsirila jsi mi obzory.

Nevim no. Byla jsem z toho takova zmatena. Tohle mi na to rekla kamoska. Pravda to byt muze, a take nemusi. Pak to najednou odeznelo. A take jsem tedy teplotu nemerila. Myslim tu studenost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
8.5.14 09:51
@Pizlam píše:
Nevim no. Byla jsem z toho takova zmatena. Tohle mi na to rekla kamoska. Pravda to byt muze, a take nemusi. Pak to najednou odeznelo. A take jsem tedy teplotu nemerila. Myslim tu studenost:-)

Jako na miste zakladatelky bych to resila urcite. Kdyby muj doktor jen naznacil, ze zpochybnuje moje postupy/usudek, nevim jak to pojmenovat… proste, kdyby ze me delal blbce, ze neumim merit, tak se durazne ohradila. To jsou ale leta praxe a odrikani, protoze vim, ze cloveku nalozi jen tolik, kolik on sam dovoli. Ohradila bych se a pokud by to nepomohlo k reseni, tak bych ho hledala jinde. Urcite to neni normalni stav. @MišelkaX

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí