Poradna duly
Jana Čurdová
Tak s kým se tam budu potkávat na kontrolách a popř. u porodu? Přidejte se maminky
@MoniB Ahoj já „až“ 26.8. ale prvorozený je o měsíc dřív narozen tak mi to hrozí i teď. Navíc mi tvrdne břicho od 14tt a teď již 14 dní je tvrdé NONSTOP i přes magnesium. To taky něčemu nasvědčuje že by mohl Filípek vykouknout dřív
@swiftily Mne tiež tvrdlo brucho, ale tak od toho 19.tyzdna je to ok..aspoň si teda myslím ![]()
@MoniB No to nevím kdy je to normální
mě u obou těhu tvrdlo hodně brzo.
Myslela som to tak, ze od 19.tyzdna uz je to v poho, ze mi netvrdne
Aspon si teda myslim, je to tazsie pre mna rozoznat, ci je to mala alebo brucho..co inak, ako sa citis? ja mam rymu a skrabe me v krku, citim se hezky pod psa..
@pabe14 Já měla rodit 26.8. ale jaksy máme už 14 dní miminko doma.. Nechtěl maličký čekat
@MoniB Tak co už máš miminečko? Já už ano. Narodil se mi na Bulovce (z Motola mě převáželi jelikož neměli místo na JIP které si mysleli že bude mimi potřebovat)Máme chlapáka 2 720g 47cm a nar. 3.8. ![]()
@swiftily píše:
@pabe14 Já měla rodit 26.8. ale jaksy máme už 14 dní miminko doma.. Nechtěl maličký čekat
@swiftily píše:
@pabe14 A jak na tom jsi? Jsi otevřená nebo něco?
@pabe14 Asi jsi narazila ně nějakého hňupa
mě vždicky řekli jak na tom jsem
@swiftily píše:
@pabe14 Asi jsi narazila ně nějakého hňupamě vždicky řekli jak na tom jsem
@pabe14 U mě to bylo složitější u prvního jsem na UZ chodila od 20tt jedenkrát do týdne kvůli problémům co byli.. No a u druhého jsem v 36+1 přešla do Motola od gyndaře a byla jsem tam jen jednou a to mi UZ dělali a pak jsem už rodila (36+5):D… jediné co mi nevysvětlili sami od sebe byli „čáry“ z monitoru to jsem se musela zeptat jak na tom jsme s mimčem.. Jinak vždy sami od sebe : No tak máme tu pěkný nález oproti minule… jste na tolik a tolik cm, miminko naléhá hlavičkou atd.
U prvního jsem chodila do rizikovky k nějakému dědovi staršímu a super a ted u malého jsem byla jen teda jednou a měla jsem takovou mlaďoučkou doktorku asi sotva po škole