Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj anonymni😊copak by jsi chtěla vědět? už tam jezdíme nějakou dobu tak snad ti v něčem pomůžu
![]()
@Kristyna1110 píše:
A spokojená?
Ano, zatím jsem měla štěstí na super doktory a MUDr Vodičku vyloženě zbožňuju, začala jsem k němu chodit s partnerem v G-centru a pak si nás vzal do fakultky pod křídla 🙂 co ty?
@Lucianka741 píše:
Ano, zatím jsem měla štěstí na super doktory a MUDr Vodičku vyloženě zbožňuju, začala jsem k němu chodit s partnerem v G-centru a pak si nás vzal do fakultky pod křídla 🙂 co ty?
Jj je super😊hlavně se s ním fajn všechno probere a člověk ví co a jak😊
Ahojte holky. Mám dotaz. Uz více jak rok se snažíme a nic. Spermio v pohodě ale já mám menstruaci jak na houpačce. Dr pořád že počkáme. Je mi 32 tak už se mi.moc čekat nechce. Myslíte že mohu do Ol bez doporučení?
@Slunečnice59 píše:
Ahojte holky. Mám dotaz. Uz více jak rok se snažíme a nic. Spermio v pohodě ale já mám menstruaci jak na houpačce. Dr pořád že počkáme. Je mi 32 tak už se mi.moc čekat nechce. Myslíte že mohu do Ol bez doporučení?
Ahoj😊určitě můžeš i bez jakéhokoliv doporučení..zavolej si tam a objednají tě do poradny kde vše proberete😊 ![]()
@Kristyna1110 děkuju. No právě váhám aby mi tam neřekli a co jako po nás chcete ![]()
@Slunečnice59 píše:
@Kristyna1110 děkuju. No právě váhám aby mi tam neřekli a co jako po nás chcete
Nene úplně v pohodě 😊 mají to i na dveřích že není potřeba žádné doporučení..za konzultaci nic nedáš a škoda nezjistit co a jak..za mě jsou tam moc příjemní tak neměj vůbec obavu 😊 😊
@Kristyna1110 tak děkuju za info. No můj Dr vždycky řekne že počkáme až až až… nejprve počkáme do Vánoc. pak Velikonoc. A pořád čekám nevím na co ![]()
@Slunečnice59 píše:
@Kristyna1110 tak děkuju za info. No můj Dr vždycky řekne že počkáme až až až… nejprve počkáme do Vánoc. pak Velikonoc. A pořád čekám nevím na co
Jj to věřím😊tak aspoň se domluvíte co a jak😊 👍
Ahoj prosím o zkušenosti s touto klinikou, jedeme tam přes 200 km na první konzultaci. Děkuji.