Fn Olomouc CAR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.1.20 12:49

Fn Olomouc CAR

Ahoj prosím o zkušenosti s touto klinikou, jedeme tam přes 200 km na první konzultaci. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.1.20 15:23

Ahoj anonymni😊copak by jsi chtěla vědět? už tam jezdíme nějakou dobu tak snad ti v něčem pomůžu :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
6.2.20 12:46

Já tam taky chodím 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.20 13:16
@Lucianka741 píše:
Já tam taky chodím 🙂

A spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
6.2.20 14:04
@Kristyna1110 píše:
A spokojená?

Ano, zatím jsem měla štěstí na super doktory a MUDr Vodičku vyloženě zbožňuju, začala jsem k němu chodit s partnerem v G-centru a pak si nás vzal do fakultky pod křídla 🙂 co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.20 21:57
@Lucianka741 píše:
Ano, zatím jsem měla štěstí na super doktory a MUDr Vodičku vyloženě zbožňuju, začala jsem k němu chodit s partnerem v G-centru a pak si nás vzal do fakultky pod křídla 🙂 co ty?

Jj je super😊hlavně se s ním fajn všechno probere a člověk ví co a jak😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.20 08:54

Ahojte holky. Mám dotaz. Uz více jak rok se snažíme a nic. Spermio v pohodě ale já mám menstruaci jak na houpačce. Dr pořád že počkáme. Je mi 32 tak už se mi.moc čekat nechce. Myslíte že mohu do Ol bez doporučení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.20 10:39
@Slunečnice59 píše:
Ahojte holky. Mám dotaz. Uz více jak rok se snažíme a nic. Spermio v pohodě ale já mám menstruaci jak na houpačce. Dr pořád že počkáme. Je mi 32 tak už se mi.moc čekat nechce. Myslíte že mohu do Ol bez doporučení?

Ahoj😊určitě můžeš i bez jakéhokoliv doporučení..zavolej si tam a objednají tě do poradny kde vše proberete😊 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.20 11:45

@Kristyna1110 děkuju. No právě váhám aby mi tam neřekli a co jako po nás chcete :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.20 12:12
@Slunečnice59 píše:
@Kristyna1110 děkuju. No právě váhám aby mi tam neřekli a co jako po nás chcete :(

Nene úplně v pohodě 😊 mají to i na dveřích že není potřeba žádné doporučení..za konzultaci nic nedáš a škoda nezjistit co a jak..za mě jsou tam moc příjemní tak neměj vůbec obavu 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.20 14:40

@Kristyna1110 tak děkuju za info. No můj Dr vždycky řekne že počkáme až až až… nejprve počkáme do Vánoc. pak Velikonoc. A pořád čekám nevím na co :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.20 14:48
@Slunečnice59 píše:
@Kristyna1110 tak děkuju za info. No můj Dr vždycky řekne že počkáme až až až… nejprve počkáme do Vánoc. pak Velikonoc. A pořád čekám nevím na co :zed:

Jj to věřím😊tak aspoň se domluvíte co a jak😊 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital