Zkušenosti s detoxikací od firmy Joalis

6
22.1.20 09:56

Joalis- neplodnost

Zdravím,
máte některá z Vás zkušenosti s detoxikací od firmy Joalis? Já jsem teď šla k jedné paní do Brna, která se tím zabývá, ale spousta lidí mi říká, že jsou to vyhozené peníze, ale já z paní byla opravdu nadšená. Trpím dlouhodobě na gyn. výtoky a dle testů kvasinky nemám, ale doktorka stále neřeší problém, že mám nejspíš něco v těle, co ty výtoky způsobuje. Už skoro 2 roky nemůžu otěhotnět. Dle ovulačních testů nemám ani ovulaci. Doktorka mě chce poslat na IVF, ale nechtějí se mi vyhazovat peníze, když vím, že by to šlo zatím řešit i jinak.
Děkuji předem za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3097
22.1.20 11:54

Jestli nemuzes 2 roky otehotnet, tak nevim proc nechces jit do car? Neudelaji ti hned ivf ale zjisti proc to nejde a budou se snazit to vyresit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.1.20 12:34
Safrik
@Safrik píše:
Jestli nemuzes 2 roky otehotnet, tak nevim proc nechces jit do car? Neudelaji ti hned ivf ale zjisti proc to nejde a budou se snazit to vyresit.

No, chtěla bych nejdříve zjistit, jestli mi pomůže ta detoxikace.
Když neuvidím žádné výsledky samozřejmě půjdu do IVF centra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
22.1.20 12:40

@evhr29 zkusit to určitě můžeš, vždyť bylinkama nic nezkazíš ;) Já zrovna budu zkoušet protiparazitní kůru, ale od jukla, tak jsem na to zvědavá :mrgreen: A dříve jsem měla od Joalisu, taky jsem trpěla na mykozy a bylinky pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.1.20 12:40

Ahoj, taky to teď zkouším, na lupénku. Mám 3 měsíce od porodu, a nemuzu se léčit kvůli kojení (chodím už 8 let na biologickou léčbu), můj stav je na prd, mám po celém těle krvavé bolaky, ale nechce se mi vzdávat kojeni. Byla jsem na měření a mám od Joalisu Autoimun, a spousta dalších bylinek k tomu, i čaje, a musím říct že po 14 dnech se mi to zdá lepší! Ložiska jsou světlejší a už tolik nesvedi a neboli. Ale určitě počítej s tím že to chce čas.. tak měsíc až dva až se tělo vyčistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.1.20 12:45
@Dudlak píše:
Ahoj, taky to teď zkouším, na lupénku. Mám 3 měsíce od porodu, a nemuzu se léčit kvůli kojení (chodím už 8 let na biologickou léčbu), můj stav je na prd, mám po celém těle krvavé bolaky, ale nechce se mi vzdávat kojeni. Byla jsem na měření a mám od Joalisu Autoimun, a spousta dalších bylinek k tomu, i čaje, a musím říct že po 14 dnech se mi to zdá lepší! Ložiska jsou světlejší a už tolik nesvedi a neboli. Ale určitě počítej s tím že to chce čas.. tak měsíc až dva až se tělo vyčistí.

Děkuji, za rekaci. Ano, počítám, že tam rok se určitě budu dávat kapkama dokupy :-). Takže nečekám, že to zabere hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.1.20 12:56

To nevím jestli tak dlouho, záleží asi co je za problém. Já mám kůru na 3 měsíce, a pak by mělo nastat další měření a kdyžtak se to předělat, když to nebude úplně ono. Zítra jdu i na zábal z bahna mrtvého moře, zkusím vše co se dá. A taky je asi důležitý, abys tomu věřila ;-) jinak já chodím k perfektní paní kousek od Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
22.1.20 13:43

Doporučuju dokument Infiltrace - obchod se zdravím. Mluví se tam o těch kapkách.

@Dudlak Můžu se zeptat, ke komu chodíš? Klidně do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.1.20 13:54

@kočkaVločka Četla jsem to a přečetla jsem si i vyjádření od Joalisu a to mě přesvědčilo. Navíc paní, které jsem byla vypadala, že ví co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
22.1.20 13:59

@evhr29 A můžu se zeptat, ke komu chodíš? Klidně do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.1.20 16:31

@kočkaVločka a proč to chceš vědět? Já mám sice kapky od Joalisu, ale taky prášky od jiných vyrobcu, k tomu bylinkové čaje. Prostě to zkusím a uvidím, když to nepůjde, tak se samozřejmě vrátim ke své léčbě, ale ta prostě při kojení nejde. Moje kožní doktorka mi řekla, že mi nic kromě injekce nepomůže a at přestaju kojit. Ale to se mi nechce, miminko mám malý a myslím že je kojení důležitý. Tak zkouším bylinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.1.20 16:33
@evhr29 píše:
Zdravím,
máte některá z Vás zkušenosti s detoxikací od firmy Joalis? Já jsem teď šla k jedné paní do Brna, která se tím zabývá, ale spousta lidí mi říká, že jsou to vyhozené peníze, ale já z paní byla opravdu nadšená. Trpím dlouhodobě na gyn. výtoky a dle testů kvasinky nemám, ale doktorka stále neřeší problém, že mám nejspíš něco v těle, co ty výtoky způsobuje. Už skoro 2 roky nemůžu otěhotnět. Dle ovulačních testů nemám ani ovulaci. Doktorka mě chce poslat na IVF, ale nechtějí se mi vyhazovat peníze, když vím, že by to šlo zatím řešit i jinak.
Děkuji předem za odpovědi :-)

Nikdy bych to nevzala do pusy, ne jen kvůli tomu, že je to nesmysl, ale taky že nevěřím uváděnému složení. A mám k tomu pádný důvod - dítě po kapkách hospitalizované ve špitále.

Joalis jsou vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.22 21:27

Ahoj, také teď řeším otěhotnění, po prvním Joalisu to šlo samo, a to i když mám endometriozu a doktorka strašila, že to bude problém. Teď mám po letech novou kůru, chvíli se pročistím a nechám tomu zas volný průběh. Jinak Joalis zabral skvěle dceří, chronický kašel a častá nemocnost, po třech měsících konečně přestala kašlat, brala 2 týdny Bronchi Bambi.

• Citovat
  • Upravit
2
29.12.24 22:32

Joalis

Já mám výbornou zkušenost s Joalis. Byla jsem zoufalá, když si můj syn začal v 8 letech ubližovat. Zjišťovali jsme, proč se to děje, co ho k tomu vede a odpověď jeho byla, že si ubližuje, aby se zbavil toho pocitu uvnitř, který ho psychicky deptal. Tenkrát jsem přímo psala panu Jonášovi osobně, co máme dělat. Napsal mi email a doporučil kapky na pročištění mozkových center. Bral asi 3 kůry a opravdu pomohlo!! Je to, už 10 let a já jsem za ně vděčná, málem jsem se tenkrát sesypala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
29.12.24 22:36
@evhr29 píše: Více

a není to právě ztráta času…co když problém není zanešený organismus, ale například něco vrozeného…nebo co když je problém spíš u partnera ve sprmiích, k tomu ti detox vůbec nemusí pomoct…

za mě dává smysl jít prvně na potřebná vyšetření - většina se dělá pouze z odběru krve…takže nic velkého ani invazivního.

Detox bych brala jen jako doplněk k těm vyšetřením. Protože sice neuškodí, ale není ani všemocný…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex