FN Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1297
1.1.12 18:58

FN Ostrava

Ahojky, kdopak s dítkem docházel nebo dchází do FN Ostrava? Podělme se o zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5502
1.1.12 19:01

Kromě genetiky snad všechny oddělení kam chodíme,tak hrůza… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
1.1.12 19:16

No, nás tam ttiž čeká druhá operace. Posledně byla dcera na neonatologickém oddělení, ale teď bdeme na dětské chirurgii, docela by mně zajímalo jak to tam chodí. S čímpak tam chodíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.1.12 19:24

syn má downův syndrom,takže víceméně preventivně…kardio,genetika,oční,foniatrie…snažím se tam chodit k nejméně doktorům…i kardio je ale dobré. Jinak odborníci tam jsou v Ově největší takže toho bych se nebála. Horší je chování některých sester a lékařů. Sama jsem sestra a nesnáším když se k nám někdo chová hnusně v nemocnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1546
1.1.12 19:27

Ahojky, my byli na dětské chirurgii na operaci hydrokély v 10 měsících. Naprostá spokojenost, s lékaři, sestrami a vůbec celková atmosféra a přístup všech ok :palec: . Měli jsme s malým pokoj pro sebe, ale starší děti byly s rodiči po dvou. Celkově ale vše lepší než např. na oddělení kojenců a balolat 0-4roky na dětském pavilonu :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.1.12 20:12

Ja byla s klukem na pupeční kýlu na d.chirurgii a super přístup. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
2.1.12 10:38

f, tak to jste mně uklidnily. My jdeme 18. ledna v desei měsících na operaci tlstého střeva. Jen ještě jedna otázka, jak dlouho jste měli dětičky na JIP po operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1546
2.1.12 13:34

Hmarillo, držím pěsti ať jste co nejdříve fit a vše je v pohodě :hug: , my na JIP nebyli vůbec a třetí den jsme šli domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
2.1.12 13:36

zuzi: děkuji. jé, to by bylo super… při první operaci byla právě na jip dva tdny ale je pravda že tenkrát bojovala ještě se streptokokem a stafylokokem. tak snad to tentokrát bude rychlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
2.1.12 20:00

Tak ať to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
2.1.12 20:10

TAK ZA ME SUPER PRISTUP CHODIME NA KARDIO NA DETSKE K DR PAVLIKOVI, ALE NE PORAD JINAK CHODIME DO FRYDKU A ON TAM DOJIZDI KAZDY CT.

MOC DRZIM PESTICKY!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martek
11.4.12 19:28

KLINIKA DĚTSKÉ NEUROLOGIE v OSTRAVĚ PORUBĚ

Prosím byl jste tam někdo s dítětem hospitalizován???Mám si zavolat raději dříve,aby bylo pro mě místo??? Syn má 3 roky,určitě ho tam nenechám samého…
Jsme z Třince

• Citovat
  • Upravit
1546
12.4.12 13:23

Ahoj Martek, určitě zavolej a trvej na přijetí se synem. My tam byli asi před 2 lety (náš malý měl cca 1rok) a maminky brali pokud bylo místo. Samozřejmě měli přednost kojící. Vůbec nevím jak je to u tříletých dětí. Když jste až z Třince mohli by přimhouřit oko nebo minimálně tobě nabídnout ubytování v Domově sester vedle fakultky. Pak by si tam mohla být do večera dokud malý neusne a hned ráno zase přijít. Ale nevím, jestli se za ty dva roky něco nezměnilo :nevim: . Držím pěsti ať jste brzo doma a zdraví :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martek
12.4.12 17:25

ZuzanaB
Tak na oddělení sním spát nemůžu,budu ubytována v Domě sester.
Od 6.30 až než usne sním můžu být.

• Citovat
  • Upravit
1546
13.4.12 10:52

Martek, to mě mrzí, já tam s Lukáškem byla přijatá, ale byl malý. Asi mají malinkých dětí moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty