Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, kdopak s dítkem docházel nebo dchází do FN Ostrava? Podělme se o zkušenosti.
No, nás tam ttiž čeká druhá operace. Posledně byla dcera na neonatologickém oddělení, ale teď bdeme na dětské chirurgii, docela by mně zajímalo jak to tam chodí. S čímpak tam chodíte vy?
syn má downův syndrom,takže víceméně preventivně…kardio,genetika,oční,foniatrie…snažím se tam chodit k nejméně doktorům…i kardio je ale dobré. Jinak odborníci tam jsou v Ově největší takže toho bych se nebála. Horší je chování některých sester a lékařů. Sama jsem sestra a nesnáším když se k nám někdo chová hnusně v nemocnici…
Ahojky, my byli na dětské chirurgii na operaci hydrokély v 10 měsících. Naprostá spokojenost, s lékaři, sestrami a vůbec celková atmosféra a přístup všech ok
. Měli jsme s malým pokoj pro sebe, ale starší děti byly s rodiči po dvou. Celkově ale vše lepší než např. na oddělení kojenců a balolat 0-4roky na dětském pavilonu
.
Ja byla s klukem na pupeční kýlu na d.chirurgii a super přístup. ![]()
f, tak to jste mně uklidnily. My jdeme 18. ledna v desei měsících na operaci tlstého střeva. Jen ještě jedna otázka, jak dlouho jste měli dětičky na JIP po operaci?
Hmarillo, držím pěsti ať jste co nejdříve fit a vše je v pohodě
, my na JIP nebyli vůbec a třetí den jsme šli domů.
zuzi: děkuji. jé, to by bylo super… při první operaci byla právě na jip dva tdny ale je pravda že tenkrát bojovala ještě se streptokokem a stafylokokem. tak snad to tentokrát bude rychlé.
TAK ZA ME SUPER PRISTUP CHODIME NA KARDIO NA DETSKE K DR PAVLIKOVI, ALE NE PORAD JINAK CHODIME DO FRYDKU A ON TAM DOJIZDI KAZDY CT.
MOC DRZIM PESTICKY!!
Prosím byl jste tam někdo s dítětem hospitalizován???Mám si zavolat raději dříve,aby bylo pro mě místo??? Syn má 3 roky,určitě ho tam nenechám samého…
Jsme z Třince
Ahoj Martek, určitě zavolej a trvej na přijetí se synem. My tam byli asi před 2 lety (náš malý měl cca 1rok) a maminky brali pokud bylo místo. Samozřejmě měli přednost kojící. Vůbec nevím jak je to u tříletých dětí. Když jste až z Třince mohli by přimhouřit oko nebo minimálně tobě nabídnout ubytování v Domově sester vedle fakultky. Pak by si tam mohla být do večera dokud malý neusne a hned ráno zase přijít. Ale nevím, jestli se za ty dva roky něco nezměnilo
. Držím pěsti ať jste brzo doma a zdraví
.
ZuzanaB
Tak na oddělení sním spát nemůžu,budu ubytována v Domě sester.
Od 6.30 až než usne sním můžu být.
Martek, to mě mrzí, já tam s Lukáškem byla přijatá, ale byl malý. Asi mají malinkých dětí moc ![]()