Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to zralý folikul, zřejmě co nevidět praskne a bude ovulace.
No to je vajíčko nachystané na oplodnění. Asi máš zrovna ovulaci
.
Tak tak. Jestli se snažíte o dítě-tak dneska a zítra hurá na věc. Jestli naopak ne, tak se chraňte nebo abstinujte-jsi v těchto dnech nejplodnější z celého cyklu ![]()
Děkuji vám moc. O druhé miminko se snažíme už několik měsíců a stále se nedaří. Pořád tápu v ovulaci…ale snažíme se obden. Tak dneska a zítra hurá na to a uvidíme ![]()
Ahoj holky takze dnes 16DC folikul 21mm po stimulaci clostilbegydem pichnut pregnyl a udelana inseminace a jsem po dryllingu s PCO myslite ze je to dobra zprava? Doktorka se dnes moc netvarila pry s toho asi bic nebude ze to preroste v cystu
Ja prave na pregnyl moc nereaguju zatim me vubec nepomohl pry mam asi silnou slupku k vuli PCO proto me to nechce praskat
Dala me kontrolu az za 10 dnu a pry me az potom rekne jestli to klaplo
@Anonymní píše:
Ahoj, předně se omlouvám za anonym
Chtěla jsem se zeptat- byla jsem na ultrazvuku skrz játra a doktorka se dívala i na jiné orgány, atd…a do zprávy mi napsala: v pravém ovariu objemný folikul - vel. 21mm. Prosím vás, cot o znamená? Něco jsem si přečetla na internetu i tady v diskuzích, ale chci se zeptat ještě takto. Díky moc za odpovědi
Holky zaplevelim v mych 50 jsem byla na uzv bricha, podezdreni na zlucnik a toto info tam dr. napsal take..folikul pr. ovaria 21mm..jsem uplne bezradna, uz x mi neprisla menses, ale mela jsem porad PMS syndrom a doktor mi napsal progesteron tablety vzdy 15 den cyklu 10 dni, menstruace mam tak 3 dny pak,.ted jsem zila v predstave, ze mam za chvili menses tak proboha co tam tohle dela? S pritelem se nechranim uz, teda prerus ovany sex..Omlouvam se za asi hloupy dotaz, ake fakt uz nevim..
Ahoj, předně se omlouvám za anonym
Chtěla jsem se zeptat- byla jsem na ultrazvuku skrz játra a doktorka se dívala i na jiné orgány, atd…a do zprávy mi napsala: v pravém ovariu objemný folikul - vel. 21mm. Prosím vás, cot o znamená? Něco jsem si přečetla na internetu i tady v diskuzích, ale chci se zeptat ještě takto. Díky moc za odpovědi