Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem v prvním těhu nešpinila vůbec a teď v den MS jsem krvácela jasnou krví cca 2h.
Já v prvním těhotenství menstruovala v termínu přesně, zpětně jse´m si uvědomila, že to bylo slabší a bez kusů sliznice, u druhé jsem nekrvácela, lehce na papír zašpinila, ale asi 3 dny před menstruací.
Ahoj holky dva dny po skonceni ms, ze me vyteklo trchu krve nejdrive po ranu a pak k veceru trochu a mam porad zvetseny prsa jako pri ms, nekdo zkusenosti? mohlo jit o zahnizdovani?
@terinka4444 Ahojky, doufám že nevadí že píšu až tedka ke komentu z ledna, ale dneska mám to samé co ty. Jsem 3 dny před mens. kterou mám docela pravidelně ale nyní to je divné, narůžovělé špinění na intimce ale po sprše ani stopa… uvidíme třeba zítra ale kdy sis dělala test, že jsi věděla že to není klasická MS? Děkuji za info!!!
Dámy, pokud ste byli těhotné a špinili jste ohledně zahnízdění, bylo to v den kdy měla přijít ms nebo třeba i den předem? Mě se buď zpozdila nebo byla přesně v ten den no a dneska to mám o den dřív, tak by mě zajímalo jestli to může být tím? Na tamponu to bylo trochu hnědé na intimce nic ale je možné, že se to rozjede