Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky. zakládám tuto diskusi, protože jsem žádnou takovou nenašla a když už tak byla docela stará, tak zaklám novou
S parnerem se snažíme o druhé miminko jednoho prcka už doma máme. asi tak v červnu jsem si řeklí, že bychom mohli mít druhý mimčo, nijak jsme to neřesšili a ani to moc nešlo, protož po ukončení kojení jsem měla cykly dlouhé nebo vůbec-naplno jsme se tomu začli věnovat v říjnu, od října chodím na agolutinové injekce aby jsem menses měla praidelně 28-29dní, takže vždy tak 22 dn cyklu jdu na injeci, byla jsem na injekci 20 prosince menses měla přijít tak 26,27 prosince vždy to chodí tak 6-7dden, ale tentokrát nic-dělala jsem si test, ale nevyšel, tento pátek jsem byla u dr a ten řekl že těhotná nejsem, ale zase kdyby jo tak maximálně dva tydny a to je dost málo aby dr něco viděl že??jen jeden den až 15 se mi stalo že jsem začla špinit ale jen hnědej vytok na papír-v pátek u dr jsem dostala znova agolutin a neofollin injekci a hned ten den jsem přestala špinit, už14 dní mě bolí prsa, prostě fakt jsem myslela že to vyšlo…někde jsem četla že se to holkám stalo že chodili na agolitin nedostali to tes negitivní tak další agolutin a neofolin dr řekl že o těhu se nejedná, ale za pár dní test byl pozitivní a byli těhoté-máte s tím některá zkušenost???děkuji za odpovědi ![]()
Tak to jsem taky zvědavá, Měla jsem dostat MS 22.12, test negativní, byla jsem na UTZ mudr. řekla, že je velmi vysoká sliznice, píchla agolutina a řekla, že tomu dává šest dnů a dostanu MS. Jenže já měla celej ten cyklus nějakej na šišato a Ovu byla možná až 31DC!!!Měla jsem pozitivní ovu testy.
Dnes jsem 6 den po injekci a nic, ani ťuk. Jen hojnej hustej bílej výtok
A teď babo raď?? Mám volat ve čtvtek, jestli se dostavila MS.
@alisekR já ani ten výtok, taky jsem si myslela že když jsem měla výtok na papír tak se mi to hned po injekcich rozjede a nic. sliznici měřil ale nic neřekl tak nevím ![]()
@rorryandrejka31 ještě bych počkala, mě po agolutinu taky chodila MS cca po 5 dnech, ale naposled co jsem byla na injekci, tak MS přišla po 2 týdnech, no a teď už jsem těhotná- 11+1, takže vydrž a kdyžtak si udělej za týden test
@rorryandrejka31 Hm, jenže já právě před MS mívám sucho, žádný výtok a nic a teď jsem pořád mokrá, už od té vynechané MS. ![]()
@kotaska91 píše:
@rorryandrejka31 ještě bych počkala, mě po agolutinu taky chodila MS cca po 5 dnech, ale naposled co jsem byla na injekci, tak MS přišla po 2 týdnech, no a teď už jsem těhotná- 11+1, takže vydrž a kdyžtak si udělej za týden test
A ty jsi tedy měla jen problém s příchodem MS a ovulace fungovala normálně???
@rorryandrejka31 určitě, držím palečky ať to vyjde, se divým, že ti Dr nenapsal Clostilbegyt, já jsem u první brala Clostilbegyt a chodila na konci cyklu na Agolutin a po Clostilbegytu se povedlo hned po prvním cyklu
@alisekR já jsem měla anovulační cykly, a teď, než jsem otěhotněla po druhé, tak jsem měla strašně dlouhé cykly- 2 měsíce i víc
@alisekR ano ovulka snad proběhla v prosinci normálně i mě boleli záda…
@kotaska91 píše:
@alisekR já jsem měla anovulační cykly, a teď, než jsem otěhotněla po druhé, tak jsem měla strašně dlouhé cykly- 2 měsíce i víc
Aha, no jsem v těchto problémech nováček, u prvního těhu jsem otěhotněla hned po vysazení HA po 14 letech, potratila jsem a hned nové těhu a máme holčičku. Teď chceme druhé, měla jsem rok a půl Mirenu, po vyndání za pět dní první MS pak další cyklus trval 26 dní. No a teď meškám od 21.12 ![]()
@kotaska91 no taky nechápu proč mi ho nedal, řekl že se po něm dělaají hodně cysty takže to zkusíme jen s injekcema ale zítra mu budu volat že bych ho přece jen chtěla zkusit-všichni si ho moc chválí…
@rorryandrejka31 píše:
@alisekR ano ovulka snad proběhla v prosinci normálně i mě boleli záda…
No tak já na tohle nějak nespoléhám, neb minulý cyklus 26dní, 13DC ovu, špinění a pozitivní ovu test, takže jasno.
Teď jsem ovu testy dělala od 8Dc a nic až do 16DC, došli mi testy a 18Dc jsem měla špinění a bolest, ovu test jsem nedělala, jenže po vynechání Ms jsem si dělala ovu testy znova, protože těhu test byl negativní a bolelo mě břicho, ovu test byl pozitivní 31-33Dc ![]()
Asi sem blázen, buď jsem měla dvě ovulace, což je prej rarita a nebo jsem mimozemšťan ![]()
Těhu test jsem dělala ještě pro sichr v sobotu to by bylo jako 9 DPO, ale po tej co byla 31DC. Protože to co bylo 18DC nemohla být ovu a nebo se nepovedlo, byla jsem 2.1. na UTZ a tam nic. Pokud tam tedy necestovalo vajíčko z tý pozdní ovulace. No mám to prostě divný no. ![]()