Gynex a opožděná MS

5248
6.1.13 13:48

Gynex a opožděná ms

Ahoj holky, jsem 3 měs, po vysazení HA, první cyklus přišel normálně asi po 34dnech(mívala jsem i před HA delší cykly)
Další cyklus už jsme se snažily a tak jsem měřila BT 20dc ovulace,32dc MS, takže lutealní fáze 12dní.
Nyní 3. měsíc jsem chtěla podpořit těhotenství kapkami Gynex.Od 1DC jsem brala 3×7kapek do 13dc, kdy jsem podle bt a hlenu zjisitila ovulaci, dnes jsem 15DPO tedy 28dc a ms nikde. Ale teplota mi klesla v den předpokladané ms 13dpo, 14dpo trochu stoupla a dnes 15dpo zase trochu klesla, ale držím se pořád nad čarou v době před ovu..Ms stále nikde, stalo se vám někomu, že vám takto cyklus kapky rozhodil? nebo jste dokonce měli anovulační cyklus, nebo jiné nežadoucí účinky???
Test se bojím udělat, stále si říkám, že když teplota o něco klesla ms dojde a nechci se stresovat testováním. Ikdyž mě to nemine pokud ms nedojde ani zítra :o)Díky za zkušnosti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26295
6.1.13 13:57

Gynex se užívá 3 týdny, ne jen do ovulace :nevim: Jinak k tomu poklesu, záleží jak byl výrazný? Mě teď gynex taky trochu rozhodil teploty, vždy 12DPO klesla před MS, a teď byla 12 i 13DPO ještě vysoko, klesla až 14DPO. TAk uvidíš, já bych zkusila ten test, budeš mít jistotu a pokud bude neg., nebudeš si dělat případně plané naděje, že to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
6.1.13 14:00

Ahojky, my se snažili od ledna 2012 a dvakrát se mi špatně těhotenství založilo, takže sice pozitivní test, ale pak po 14 dnech šlo vše do kytek. Já mám výhodu, že ovulaci po porodu prvního cítím, ale každopádně když jsem si šla pro radu k doktorovi, sám mi řekl, že bazální teplota už je dnes opravdu zastaralá.. zkrátka že teplota záleží na tolika faktorech (kdy si jedla předchozí den naposledy, jak ti přes noc pracovali střeva, dokonce i jak jsi spala a ležela atd.), že není průkazná její pravdivost. Dnes se místo toho používají ovulační testy a tam máš jistotu při jakýchkoliv změnách.. Ale na to jsi se neptala, promiň :P

Gynex jsem začala brát a za dva měsíce už těhotenství vydrželo a čekáme mimčo v červnu (musím zaklepat :zed: ). Gynex mi asi pomohl, ale řekla bych, že jsem po něm měla MS silnější a kratší a přišla taky o pár dní déle. Jiné nežádoucí účinky jsem neměla a ani by po něm být neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
6.1.13 14:09

No já myslela, že ho mám po ovulaci raději vysadit, když se nemá v těhotneství brát, až pak jsem zjistila, že ho holky berou ty 3týdny až do případného uhnízdění vajíčka :zed:.
Jinak teploty před ovu kolem 36,3 po ovu 36,6, uprostřed lutealní fáze az 36,8 (k 37 se nedostávám nikdy, mívám teloty takto nižší, ovu ale proběhne i podle hlenu)Nyní 13 DPO v době kdy bych měla dostat ms 36,5 což jsem myslela, že to dostanu a druhý den 14DPO 36,7 a dnes 15DPO pokles na 36,6.
Já mám s BT zkušenosti zatím dobré, vždy když byl pokles tak max do dvou dnů jsem to dostala.No nic jiného mi asi nezbude než test udělat, jen jsem chtěla zjisiti kdo jaké nežadoucí účiny s Gynexem zažil, co vše se může stát :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
6.1.13 14:20

@Lucie2507 mě se třeba po gynexu teploty docela zvedly, předtím jsem pila kontryhelový čaj a to jsem měla po ovulaci teploty taky max. do 36,8 a teď po gynexu (a i dříve) i 37. POdle těch teplot bych to spíš tipla že to nevyšlo. Zas takové zpoždění to není, tak uvidíš, jestli ms zítra dorazí ;) Třeba ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
6.1.13 14:25

No právě podle těch teplot mi to taky připadá, že to nevyšlo, ale tím pádem mám cyklus lepší bez gynexu :roll: Stálejší teploty a pokles a ms dle plánu bez gynexu. Tak nevím, jestli ho brát i nadále. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.13 14:53

Já beru gynex první měsíc…ted mám pauzu po těch 3 týdnech…a jsem dnes 41.den cyklu :roll:
Jenže---já to tak mám skoro pořád, anovulace a dlouhé cykly…
Takže netestuju, jen jsem myslela že by mi trošku pomohl…no zatím teda neeeee
 PPP

• Citovat
  • Upravit
5248
6.1.13 15:48
@Anonymní píše:
Já beru gynex první měsíc…ted mám pauzu po těch 3 týdnech…a jsem dnes 41.den cyklu :roll:
Jenže---já to tak mám skoro pořád, anovulace a dlouhé cykly…
Takže netestuju, jen jsem myslela že by mi trošku pomohl…no zatím teda neeeee
PPP

A neměříš BT?? abys věděla kdy je ovulace? Nebo aspoň sledovat hlen a jiné příznaky ovulace? Nebo testy ovulační?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
6.1.13 16:17

Ahoj, me prvni mesic gynex spozdil ms o 10dni, byla hodne silna a bolestiva a dalsi uz nedorazila a zadarilo se, tak ze u me zafungoval. Snazili jsme se 8 mesicu, bohuzel to ale nedopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
6.1.13 16:20

Jo a brala jsem ho s prvnim dnem ms dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
6.1.13 16:21
@Brambůrka10 píše:
Ahoj, me prvni mesic gynex spozdil ms o 10dni, byla hodne silna a bolestiva a dalsi uz nedorazila a zadarilo se, tak ze u me zafungoval. Snazili jsme se 8 mesicu, bohuzel to ale nedopadlo…

A věděla jsi kdy v tom cyklu se spožděním byla ovulace?? To je mi líto, že to nakonec nedopadlo :(
Snažíš se znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
6.1.13 16:27
@Lucie2507 píše:
A věděla jsi kdy v tom cyklu se spožděním byla ovulace?? To je mi líto, že to nakonec nedopadlo :(
Snažíš se znova?

jo, vedela, vzdycky jsem to mela pravidelny jak hodinky, myslim, ze mi tam neco upravil ci vylecil, ms byla uplne jina nez predtim..vydrz, ja volala na gyndu a na vyvolavacku jsem mela jit az za 14dni spozdeni, ale prisla sama..
Ja byla na revizi tento patek, tak ze musime chvili vyckat,2ms, pak koupim gynex a hura na to :pankac: Nic se nedeje, zivot jde dal, jsem v pohode, diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
6.1.13 16:45

Mě Gynex prodloužil cyklus o 10 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
6.1.13 16:57
@Brambůrka10 píše:
jo, vedela, vzdycky jsem to mela pravidelny jak hodinky, myslim, ze mi tam neco upravil ci vylecil, ms byla uplne jina nez predtim..vydrz, ja volala na gyndu a na vyvolavacku jsem mela jit az za 14dni spozdeni, ale prisla sama..
Ja byla na revizi tento patek, tak ze musime chvili vyckat,2ms, pak koupim gynex a hura na to :pankac: Nic se nedeje, zivot jde dal, jsem v pohode, diky :)

Je dobře, že to bereš takto, ono se určitě zase zadaří, hlavně, že to šlo :)
Já jsem si to taky zažila v 11tt konec a pak po dvou měsících opět // a už je jí 10 let :lol:
No pak jak měla tak rok tak jsme začali zkoušet znova, a 3roky nic, proto mám celkem zkušenosti s bt a jinými technikami :lol:
Po 3 letech jsem si řekla a dost už nechci a nastoupila do práce (a natoupila i psychickou dovolenou od snažení a doufání)a začala brát HA(5let)
Pak jsem si nějak zvykla a užívala si malé a zjistila, že mi ani druhé už nechybí, ale teď najedou se dostavili biologické hodiny a ty tikají čím dál hlučněji a tak jsem HA vysadila :lol:
A proč jsem začala HA brát? protože mi nešlo na to prostě nemyslet a nechat tomu jen tak volný průběh jak každý říká, prostě jsem chtěla dovolenou a když jsem věděla, že HA beru tak jsem v nic ani nedoufala a věděla, že ms dojde a nevyšilovala a nestresovala tak jako už začínám zase opět dělat jak se tak sleduju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
6.1.13 16:59
@22karkulkaaa píše:
Mě Gynex prodloužil cyklus o 10 dní…

A taky jsi věděla kdy byla ovu? Já nechápu, přece když je od ovu teplota vyšší déle než 16dní tak by to mělo být těhotenství, popřípadě cysta. Takže to nějak nechápu, když někdo ví, že je ovu třeba 14dc a pak ms dojde až třeba 45dc a to je od ovu 31dní, takhle přece nemůže být dlouho zvedlá BT..tohle zatím nemám nějak nastudované :D Myslela jsem bt déle než 18dní jisté těhu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí