Depo provera a těhotenství

7312
4.1.13 18:24

depo provera a těhotenství

ahoj.po 7 letech jsem vysadila injekce depo provera, chceme miminko.za jak dlouho jste po posledním píchnutí injekce dostaly MS a kdy se vám podařilo otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
4.1.13 18:32

Depo povera je svinstvo, určitě to není na braní 7 let v kuse. Tak sestřenka, jedna otěhotněla při píchnuté depo poveře, zjistila to ve 4. měsíci, druhá ji brala tři roky, vysadila před rokem, menstruaci spontáně neměla, těhotenství se nedaří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
4.1.13 18:40

@terinka4444 -to už vím, jenže dr. blbec mi o tom, že další těhu bude problém a že je to svinstvo neřekl ani slovo.jen ,že to pro mě bude nejlepší antina. přitom věděl, že chceme další. ted bych ho a hlavně sebe, že jsem mu uvěřila nakopala někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.1.13 18:45

Já to taky netušila, než to právě nasadili sestřence a teď jí rok nemůžou dát do kupy, nijak, v Caru profíkům z toho vstávají vlasy hrůzou na hlavě a můj gynekolog, primář krajské porodnice, když jsem se ho ptala, tak povídal, že hrůza děs, že se to nesmí brát dlouhodobě.
Ale zase ta druhá sestřenka otěhotněla a měla ji píchlou.
Jak dlouho ji nebereš? Třeba se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
4.1.13 18:46

Asi po 4 letech DepoProvery sem vysadila, do dvou měsíců MS a za 4 měsíce těhu, a to jsem to nějak nehrotila, prostě volný režim.
Ať se brzy zadaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
4.1.13 18:46

Tuhle antiko jsem měla jednorázově a tělo se dávalo dohromady rok. První MS po té trvala 3 týdny a musela se zastavovat zase jinýma lékama. Dítě jsem tehdy nechtěla, takže nemůžu odpovědět, za jak dlouho by mi trvalo otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
4.1.13 19:28

@terinka4444 -já ji teprve minulý měsíc vysadila.ale četla jsem pár příspěvků, kde holky psaly, že jim to trvalo rok a vice, což mě dostalo dokolen, protože já ten čas nemám, bude mi 35let. když jsem se dr. ptala zhruba před rokem tak říkal v poho. já debil mu uvěřila.

@berruska -dík za povzbuzení, to potěší. :) kéž bych na tom byla jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
4.1.13 19:37

Já měla depoprov.taky po druhým porodu…pak jsme přešla na pilulky, aby mě to rozjelo ms měla sem jí nasazenou myslím 5měsícu, vždy ms došla pak sem ju vysadila ahned sem byla těhu, tak bych asi na 3měsíce zkusila nasadit pilulky, aby ti to tu ms rozjelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
4.1.13 20:06

@hankamisa po porodu jsem si jí taky nechala píchnout - 2× (takže půl roku), poté jsem přešla na Azalii (kojila jsem), protože jsem si taky přečetla, co je to za svinstvo. Po vysazení Azalie mi menstruace přišla, tak jak má. Otěhotněla jsem hned první měsíc, co jsme se nechránili.
Tak držím pěsti, ať se vám to taky povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
4.1.13 20:23

Nechápu jak ti to doktor mohl nabídnout když jste plánovali druhé dítě? Mě to nabízel po třetím dítěti s tím, že už žádné nechceme. Říkal, že se tělo dlouho dává dohromady po téhle antikoncepci. Nakonec jsem to stejně odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
4.1.13 20:34

@kacudka já taky po porodu doktorovi říkala, že druhé dítě plánujeme do 2 let a i tak mě tu injekci nabídl jako nejvhodnější. Řekl mi teda, že při braní jsem v podstatě sterilní, ale že se to po vysazení během pár měsíců srovná, tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
4.1.13 20:53

@kacudka - dal mi ji po 3 porodu, protože by bylo nevhodné za zdrav. důvodů hned být těhu-u mě velké riziko, první bylo přes prášky. ale, že jsou s tím problémy mi neřekl, jen ji vychvaloval. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
4.1.13 20:59

@Olčík -dík za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.13 21:41

Já jsem měla depo po druhém porodu 2 injekce. Bohužel po druhém jsem 63 dní v kuse krvácela. Od té doby se snažíme je to skoro 3 roky. Bohužel nevím už jak dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
20.2.13 13:51

Sice je dotaz už starší, ale snad pomůže. měla jsem depošku taky 7 let, poslední injekce byla v říjnu 2011, v červenci 2012 jsem dostala první menstruaci a od té doby byla pravidelná a teď jsem v 6tt :lol: takže chce to vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí