Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
sestřenice užívá Gynex při PCO, doporučila jí to přímo lékařka. Já ne dam dopustit na pupálkový olej, už po měsíci jsem cítila výrazné zlepšení ![]()
Ahojky, já byla na operaci minulý rok na jaře a pak mi z toho vzorku na histologii zjistili částečnou endometriozu, ani v nemocnici (jelikož výsledky neměli) mi k tomu nic neřekli a moje gyn. taky ne, mám dva ve stejné ordinaci a ani jeden se s tím nesetkal. O druhé mimi se snažíme 3 měsíce a nic, myslím si, jestli to nemohlo být kvůli tý endometrioze. Gynex jsem si taky koupila a užívala je minulý měsíc, ale stejně se nám to nepovedlo, ale tento měsíc je budu brát znovu. Ještě piju kontryhelový čaj.
Ahojky, děkuji za odpověď:)
Já už ted ten gynex taky neberu. Byly mi doporučeny vitamín E, selen, Zinek, B-komplex, že gynex je vhodný proty co nemají menstuaci a ovulaci, to já naštěstí mám v pořádku.
Ahojky,
chtěla bych se optat zda mohu užívat kapy Gynex. Mám lehčí formu endometriozu a delaji se mi cysty. Cykly mám pravidelné +- po 28-30 dne. S přítelem se snažíme už tri roky o mimi, zkoušela jsem i Femingard, ale ten mi nejak vyrázně asi nepomohl brala jsem ho skoro 8 měsícu s přestávkami. O gynexu jsem četla hodne pozitiva, tak jsem chtěla vedět jeslti ho mohu užívat, když mám tu endešku:/
Děkuji