Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte.
mám na vás otázku už si neviem rady, beriem duphaston na upravenie menštruácie lebo mi meškávala, odvtedy ako som ho nasadila som mala menštruáciu za posledné dva mesiace pravidelne po 28 dňoch, teraz tretí mesiac mi po dobratí poslednej tabletky meška už týžden…2dni dozadu som si robila mamatest a bol neg..:( dá sa na ňho spoľahnúť? pohlavný styk mám pravidelne, praktizujeme s priateľom prerušovanú súlož…mohla by som aj tak otehotnieť? antikoncepciu neberiem ani som nikdy nebrala…
Pokud máš negativní test 6 dní po očekávané MS, tak zřejmě těhotná nebudeš, ale přerušovaná soulož není dobrý způsob ochrany před otěhotněním… Jestli chceš 100% jistotu o těhotenství, tak si dojdi na krev, testy mohou u někoho být falešně negativní. Ale bývá to málokdy…
Dakujem. včera som si robila dalši test a zjavil s ami tam iba duch
tak neviem…moj lekár má dovolenku teraz až do 7.1…dovtedy asi vykupim všetky testy
![]()
Držím palce já jsem brala duphaton 1× v životě a hned jsem otěhotněla tak uvidíš ale já měla testy už i dříve pozitivní ono už by to tam bylo asi víc jisté uvidíš.
A přerušovanou praktiujeme s tím, že kdyby bylo tak bude äle můj chce mít děti p 3 letech v minulé diskuzi nakonec možná o kosuek dříve abychom děti měli společně ve školce nebot abych pak nebyla dlouho doma čas ukáže další cyklus ale ono počítat od 12 dne vynechat do 15dne a 16 OK funguje ![]()
O Vánocích jsem dostala už dárek co mluví za vše at mám sobě vitamínky tak ještě sem tam musím čekat pak prý mně dá povel ![]()