Jaké dávky chlorelly berete?

verulicek
4.1.13 22:52

Jaké dávky chlorelly berete?

Ahoj všichni…začala jsem brát chlorellu na pročištění těla (než vysadím) a kamarádka říkala, že můžu navyšovat co snesu…já beru 3× denně 2 tabletky a za 14 dní mám pleť jak pubescent. Přitom normálně nemívám problémy…ta kamarádka bere 20-30 tablet denně!!! Jak jste na tom vy? neberu toho třeba málo? kdybych zvýšila dávku, třeba by se mi to vyplavilo všechno naráz a rychlejc. S tímto tempem se můžu taky očišťovat pooomaloučku a několik měsíců :zed: jaké máte zkušenosti vy? díky!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
359
5.1.13 05:56

Chlorellu bere moje kamarádka, myslím, že říkala 8 denně. ono pročištění organismu trvá pomalu, výsledky se dostavují až po půl roce.
je k tomu dobré mít i ten zelený ječmen. ono pomáhá i dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
5.1.13 06:28
@verulicek píše:
Ahoj všichni…začala jsem brát chlorellu na pročištění těla (než vysadím) a kamarádka říkala, že můžu navyšovat co snesu…já beru 3× denně 2 tabletky a za 14 dní mám pleť jak pubescent. Přitom normálně nemívám problémy…ta kamarádka bere 20-30 tablet denně!!! Jak jste na tom vy? neberu toho třeba málo? kdybych zvýšila dávku, třeba by se mi to vyplavilo všechno naráz a rychlejc. S tímto tempem se můžu taky očišťovat pooomaloučku a několik měsíců :zed: jaké máte zkušenosti vy? díky!!!

Má se začínat pomalu, dávka je v pořádku, potom pomalu zvyšovat. Nevím jak dlouho si nečistila tělo, ale jestli několik let, tak nemůžeš čekat, že se vyčistí za týden, to prostě nejde :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
5.1.13 09:21

@Mišela1 já nečistila defakto nikdy :andel: ale protože v dubnu vysazujeme, tak kdyby se nám náhodou zadařilo, tak chci aby měl málý vyčištěný pokojíček :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
823
5.1.13 15:55

@verulicek Já jsem ji brala před otěhotněním asi 12 tablet dennně. Teď kojím, nevíte jestli je vhodné ji brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
5.1.13 16:00

@babynka slyšela jsem, že by se brát neměla, aby se škodliviny držely v těle a nevylučovaly se do mléka…ale nejsem odborník :-)

• Citovat
  • Upravit
14110
5.1.13 16:33

@babynka pokud jí bereš už delší dobu, určitě ber i při kojení, pokud s ní začínmáš, tak v době kojení ne.
@verulicek nejlůepší je kombinace s ječmenem'!!! jinak, začít pomalu, tři tabletky denně a pomalu zvyšovat..hlavně u toho hodně pít-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
5.1.13 20:09

Jakou značku té chlorelly, prosím, berete? Je několik výrobců a dost se liší cenově, tak nevím… Taky jsem uvažovala, že bych to zkusila, mám permanentní problémy s pletí a možná by to pomohlo. Jak dlouho se to může nebo doporučuje brát, mají se dělat nějaké pauzy? Děkuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
5.1.13 20:13
@Tina007 píše:
Jakou značku té chlorelly, prosím, berete? Je několik výrobců a dost se liší cenově, tak nevím… Taky jsem uvažovala, že bych to zkusila, mám permanentní problémy s pletí a možná by to pomohlo. Jak dlouho se to může nebo doporučuje brát, mají se dělat nějaké pauzy? Děkuju moc!

problémy s pletí? no tak to nepočítej, že se ti zlepší…spíš naopak..vše se vylučuje přes kůži…já mám GreenWay, beru 6 denně a su jak obluda. snad to brzo skončí :? ale zdraví je přednější a chci si očistit tělo před těhotenstvím. :think:

Příspěvek upraven 05.01.13 v 20:24

• Citovat
  • Upravit
972
5.1.13 20:16

@verulicek Fakt? Tak díky za info, horší to fakt už mít nepotřebuju :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.9.13 15:29

odpověď pro Tina007

Jakou značku té chlorelly, prosím, berete? Je několik výrobců a dost se liší cenově, tak nevím… Taky jsem uvažovala, že bych to zkusila, mám permanentní problémy s pletí a možná by to pomohlo. Jak dlouho se to může nebo doporučuje brát, mají se dělat nějaké pauzy? Děkuju moc!

určitě Green ways, o ní vím, že výrobky mají 100% přírodní bez jakýchkoliv aditiv a dokonce se zpracovávají jen přírodní cestou, bez chemie. A pleť se ti určitě vyčistí, ale ne hned, chce to čas a hlavně trpělivost :) užívám oba, jak chlorellu tak i ječmen už přes rok a jsem velice spokojená. Určitě je vhodné začít s menší denní dávkou a při jakýchkoliv nepříjemnostech snížit, ale ne vynechat, až se nepříjemnost vytratí, opět zvýšit až se dostaneš na doporučovaných 20 tbl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1Gupik
3.11.13 22:17

Cena chlorely

Ahoj, můžete mi prosím někdo napsat kolik stojí chlorela od GW a jaké je množství tablet v balení. děkuji Petra

• Citovat
  • Upravit
9
4.11.13 01:14

Já 20 - 30 denně, jak mi to přijde pod ruku…a od té doby na mě ani rýmička neskáče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí