Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlorellu bere moje kamarádka, myslím, že říkala 8 denně. ono pročištění organismu trvá pomalu, výsledky se dostavují až po půl roce.
je k tomu dobré mít i ten zelený ječmen. ono pomáhá i dětem.
@verulicek píše:
Ahoj všichni…začala jsem brát chlorellu na pročištění těla (než vysadím) a kamarádka říkala, že můžu navyšovat co snesu…já beru 3× denně 2 tabletky a za 14 dní mám pleť jak pubescent. Přitom normálně nemívám problémy…ta kamarádka bere 20-30 tablet denně!!! Jak jste na tom vy? neberu toho třeba málo? kdybych zvýšila dávku, třeba by se mi to vyplavilo všechno naráz a rychlejc. S tímto tempem se můžu taky očišťovat pooomaloučku a několik měsícůjaké máte zkušenosti vy? díky!!!
Má se začínat pomalu, dávka je v pořádku, potom pomalu zvyšovat. Nevím jak dlouho si nečistila tělo, ale jestli několik let, tak nemůžeš čekat, že se vyčistí za týden, to prostě nejde
.
@Mišela1 já nečistila defakto nikdy
ale protože v dubnu vysazujeme, tak kdyby se nám náhodou zadařilo, tak chci aby měl málý vyčištěný pokojíček
![]()
@verulicek Já jsem ji brala před otěhotněním asi 12 tablet dennně. Teď kojím, nevíte jestli je vhodné ji brát?
@babynka slyšela jsem, že by se brát neměla, aby se škodliviny držely v těle a nevylučovaly se do mléka…ale nejsem odborník ![]()
@babynka pokud jí bereš už delší dobu, určitě ber i při kojení, pokud s ní začínmáš, tak v době kojení ne.
@verulicek nejlůepší je kombinace s ječmenem'!!! jinak, začít pomalu, tři tabletky denně a pomalu zvyšovat..hlavně u toho hodně pít-
Jakou značku té chlorelly, prosím, berete? Je několik výrobců a dost se liší cenově, tak nevím… Taky jsem uvažovala, že bych to zkusila, mám permanentní problémy s pletí a možná by to pomohlo. Jak dlouho se to může nebo doporučuje brát, mají se dělat nějaké pauzy? Děkuju moc!
@Tina007 píše:
Jakou značku té chlorelly, prosím, berete? Je několik výrobců a dost se liší cenově, tak nevím… Taky jsem uvažovala, že bych to zkusila, mám permanentní problémy s pletí a možná by to pomohlo. Jak dlouho se to může nebo doporučuje brát, mají se dělat nějaké pauzy? Děkuju moc!
problémy s pletí? no tak to nepočítej, že se ti zlepší…spíš naopak..vše se vylučuje přes kůži…já mám GreenWay, beru 6 denně a su jak obluda. snad to brzo skončí
ale zdraví je přednější a chci si očistit tělo před těhotenstvím. ![]()
Příspěvek upraven 05.01.13 v 20:24
@verulicek Fakt? Tak díky za info, horší to fakt už mít nepotřebuju
.
určitě Green ways, o ní vím, že výrobky mají 100% přírodní bez jakýchkoliv aditiv a dokonce se zpracovávají jen přírodní cestou, bez chemie. A pleť se ti určitě vyčistí, ale ne hned, chce to čas a hlavně trpělivost
užívám oba, jak chlorellu tak i ječmen už přes rok a jsem velice spokojená. Určitě je vhodné začít s menší denní dávkou a při jakýchkoliv nepříjemnostech snížit, ale ne vynechat, až se nepříjemnost vytratí, opět zvýšit až se dostaneš na doporučovaných 20 tbl.
Ahoj, můžete mi prosím někdo napsat kolik stojí chlorela od GW a jaké je množství tablet v balení. děkuji Petra
Já 20 - 30 denně, jak mi to přijde pod ruku…a od té doby na mě ani rýmička neskáče ![]()
Ahoj všichni…začala jsem brát chlorellu na pročištění těla (než vysadím) a kamarádka říkala, že můžu navyšovat co snesu…já beru 3× denně 2 tabletky a za 14 dní mám pleť jak pubescent. Přitom normálně nemívám problémy…ta kamarádka bere 20-30 tablet denně!!! Jak jste na tom vy? neberu toho třeba málo? kdybych zvýšila dávku, třeba by se mi to vyplavilo všechno naráz a rychlejc. S tímto tempem se můžu taky očišťovat pooomaloučku a několik měsíců
jaké máte zkušenosti vy? díky!!!