Lekla jsem se, tmavá krev - snažení

Anonymní
6.1.13 20:19

Lekla jsem se

Dobrý večer holky prosím Vás o radu nebo zkušenost 4.12.-8.12. jsem měla MS a pak nic další MS přišla 26.12.-3.1. a včera ráno jsem šla na WC na spodárách tmavá krev a potom nic až do dneška do sedmy do večera opět to samé zničeho nic opět tmavá krev celý den nic ani špinění nic..K doktorce jsem objednaná až 31.1. dřív mě neveme. Beru od 2.1. Eregma Power snažíme se o miminko už 7 měsíců cykly mám od té doby co se snažíme rozházené. Děkuji za rady a názory. Pěkný večer…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
6.1.13 20:22

To je zajimavy taky bych se asi lekla a nevedela co to je..Ale zkus test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.13 20:24
@Jaja87 píše:
To je zajimavy taky bych se asi lekla a nevedela co to je..Ale zkus test?

Včera jsem zkoušela negativní :,(

• Citovat
  • Upravit
6391
6.1.13 20:25
@Anonymní píše:
Včera jsem zkoušela negativní :,(

Tak asi vyckat zda se ta „MS“ Bude opakovat..A pokud jo, radsi bych zasla asi na pohotovostmnez cekat na gyndu nez me veme.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.1.13 20:27

Nejsi v nějaké psychické nepohodě? Nebo ty léky způsobily nějakou dibalanci hormonů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.13 20:29
@Mia82 píše:
Nejsi v nějaké psychické nepohodě? Nebo ty léky způsobily nějakou dibalanci hormonů :think:

Právě že ne ted se nám s přítelem daří v práci v klidu tady ti posílám pár řádku o tý Eregmě dostali jsme to dárkem má doktorka to doporučila pro podporu otěhotnění je to pro muže i ženu http://www.eregma.cz/…o-je-eregma/

• Citovat
  • Upravit
11514
6.1.13 20:46

Já bych to odhadla na disfunkční krvácení, ale to Ti musí potvrdit doktorka. Srovná se to práškama, ale stejně Ti to bude do další MS dělat neplechu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.13 21:14

Ja bych to odhadla na reklamu ;)

• Citovat
  • Upravit
4853
6.1.13 21:24

Ahoj, tohle se může stávat při ovulaci nebo jestli si neprochladla nebo tak něco, rozhodně bych se toho vyloženě nebála-pokud nemáš bolesti nebo nějaké problémy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
6.1.13 21:26

Mě tohle kdysi udělalo, když mi praskla cysta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.1.13 12:08

Prosím o radu

Dobrý den,

Mám takový dotaz 2.11.2012 sem musela podstoupit ze zdr. důvodu interupci, hned po 14 dnech- čili 19.11 mi delali revizi..První menstruace po zákroku byla 8.12.2012…3.1­.2013 jsme se s manželem pokoušeli o mimčo. dnes je 7.1 a dostala sem MS ale nějak divně jen tmavěhnědé špinění..Je možné abych byla těhotná? děkuju moc za radu..:) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
7.1.13 12:13

@Andynaa Udělej si pro jistotu test, ale řekla bych, že nejsi, myslím, že se dává tělo pořád ještě dohromady po té interupci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.1.13 12:18
@Ťutina píše:
@Andynaa Udělej si pro jistotu test, ale řekla bych, že nejsi, myslím, že se dává tělo pořád ještě dohromady po té interupci :nevim:

Ahoj na testu se ukaze jen slaby druhy prouzek..ale opravdu slaby a jen pod svetlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
7.1.13 12:24

@Andynaa jestli se ukáže na více testech, tak to bys mohla bejt těhotná, když bude každej den silnější, tak je to jasný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí