Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy,
mám takový dotaz, do kdy se po vysazení Utroše dostaví MS? Brala jsem první cyklus Clostík (1-0-0), 13DC na utz byl jen jeden folík 10 mm, 15-25 DC jsem brala Utrogestan (1-0-1). Dneska je to už šestý den po dobrání a MS ani náznak, jen mě bolí podbřišek a prsa. TT negativní - myslím, že k ovulce ani nedošlo, ale zkusila jsem ho
. Mám si zavolat doktorce nebo myslíte, že MS ještě přijde sama od sebe? Utrogestan mám hlavně na srovnání cyklu, o mimčo se snažíme cca 11 měsíců a v prosinci mi byly diagnostikovány PCO.
Mě jednou po dobrání utroše došla MS až cca 10.den…
pak další měsíce se to trošku upravilo…cca 4.den po dobrání
@Petra Z
to je pěkný teda. Já brala loni Utroš 2 měsíce, ale ze zdrav. důvodů jsem ho musela vysadit. No a v těch 2 cyklech jsem to dostala 3. den hned z rána.
Ahoj, já po Utrogestanu to dostanu zhruba okolo 5 dne. A jsem nafouklá jak balón a prsa se mi nevejdou ani do podprsenky ![]()
@leontyna80 Jo jo, nafouklá jsem taky jako blázen. Včera jsem zkusila další TT, sice večer, ale to už by tam i tak mělo něco být a sněhobílo, takže hold další hormonální problém, ach jo ![]()
Hele to je prostě PCO ![]()
Já jsem taky nějaký 42 den cyklu a nic…
ale já neberu už nic…
Zavolej si dr. a uvidíš co ti řekne
@pettta Víš ten utrogestan působí na každou jinak, mě přijde, že se mi ms každý měsíc oddaluje. Clostík beru 2 měsíce a nic jen cysty ![]()
@leontyna80 To doufám, že ne, já měla předtím cykly 43 a více. Musím se s tím hold smířit. Cysta snad nebude můj případ.
@pettta Tak třeba je tvoje tělo zvyklé na cyklus 43 a nechce se toho vzdát. Lepší možná lékař, ten studoval 5 let
Já právě po clostíku mám jen cysty, tak tnhle měsíc naposled a pak to zkusím zase bez léků. Jinak Sanus…
@leontyna80 Včera jsem volala doktorce a nebyla tam, tak jsem psala mail a čekám na odpověd. Jeee tak to ti držím palce, at se to podaří. Jak dlouho se snažíte?
@pettta Přes rok, asi taky zaří- říjen 2011. Už je to dlouhy… Ale věřím, že se ti po clostíku zadaří a já se tu budu rozplývat nad // ![]()
@leontyna80 Jejda, no to je taky síla. Předpokládám, že chodíte už někam do Caru vid?
@pettta No právě, že ještě né. Pak doktor čeká. Přítel má spermio v pořádku a mě zjistili po laparoskopii neprůchodný vejcovod. No trochu komplikace, ale snad se zadaří ![]()
@leontyna80 O laparce toho moc nevím, ale ten vejcovod se nedal zprůchodnit? Omlouvám se za možná triviální dotaz ![]()