Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@leontyna80 Ted je otázka jestli je lepší hyperstimulační syndrom nebo nedorůstání ![]()
@pettta No to mě taky napadlo, ten hyperstimulák. Pořád musím mít něco extra
Tak snad test nelhal a ovulka byla.
@leontyna80
a nestačila by ti půlka? Nevím, jestli to tedy dávají, ale to by ti mohlo stačit
. Já zas zítra začínám, uf uf, jsem zvědavá, jestli zaberu…
@pettta Když já už je dojedla a doktor mi už další nenapíše. Snad mi v těle něco zůstalo a příští měsíc tam něco bude a hlavně normální velikost. Držím pěsti, ať se ti urodí krásný folikuly!!!
Ono to přeci jednou musí vyjít!!! Stejně je zajímavý, kolik žen má takový problémy. ![]()
@leontyna80 Já někde četla, že to působí ještě 6 měsíců po dobraní, tak nevěš hlavu
.
To si piš, že je to zajímavý! Určitě je to stylem života, dřív běhaly ženský po poli, žádnej stres, pohoda, spousta času na sex… ted sedíme v kanclech, doma druhá šichta, místo sexu televize… neříkám, že to tak mají všechny, ale většina ano. A možná dřív to tak neřešily, nebylo takové vybavení.
@pettta No tak to by bylo fajn ![]()
JJ, styl života to je. Dřív i víc ženský nosily sukně a měly úplně jiný styl života. I já sama za sebe můžu říct, že jsem někdy tak pohodlná, že si zajedu na nákup i 300 m daleko.
@leontyna80
cvičím jogu na bolavá záda a kolikrát se přistihnu, jak jsem líná a jak se mi nechce, v letech minulých by mi stačilo 14 dní a bylo by po bolestech.
@pettta No tak to jsi dobrá! Já maximálně cvičím kolem plotny a dětí
Ale po těch svátcích bych měla něco dělat.
@leontyna80 Tak ono když už se k tomu dokopu, tak mě to i baví, ale to je pořád, tak ted si dám večeři, musím odpočinout, abych se ne
a pořád se vymlouvám na něco. Přitom je to otázka půl hodiny max.
Děti jsou myslím ale taky celkem výživný ne
?
@pettta Je dobře, že pro sebe něco děláš. S klukama jsem po porodu hned shodila všechny kila navíc
Ale teď po clostíku má 5 kilo navrch, ale ono to zase půjde dolů.
@leontyna80 Já ti mám taky pocit, že mám 2 kg nahoře díky clostíku. Jím pořád stejně, na Vánoce se nepřejídám, spíš naopak, týden na horách bych tipovala, že spíš shodím no a nedaří se mi je shodit ani náhodou. Myslíš, že až ho nebudu brát, tak spadnou kila samy
? To bych asi chtěla moooc vid?
@pettta Tak aspoň vím, že v tom nejsem sama - po tom clostíku. Já doufám, že když ho brát nebudu a budu jíst jak jsem jedla, tak by to mělo jít dolů. A když né, tak dám delší procházky s naší můrou chlupatou a na jaře bude na zahrádce práce dost. To dolů jít prostě musí. ![]()
@leontyna80 Od tý doby, co jsem vysadila HA, tak jsem přibrala 4,5 kg. Nejdřív jsem si říkala, nebudu to řešit, stejně budu za chvíli těhotná a přiberu tak jako tak, ale skoro po roce nic, tak s tím budu muset začít něco víc dělat. Vážím cca 57 kg ted, ale na mě je hned každý kilo znát
. Kdeže je mých 53
Ted díky té dovče mám super motivaci, nechci na plážích vypadat jak vorvaň
.
Co máte za psíka?
@pettta No tak to jsme na tom stejně. Vážila jsem 54 kg a teď mám 59 kg a při mé výšce 160 cm je na mě vše vidět. Teda hlavně břicho, vypadám jak 5 měsíci!
Ale věřím, že to půjde dolů. Máme border kolii.
@leontyna80 Já měřím 164 cm, taky žádnej zázrak
a přesně, jako tobě, nejvíc toho jde na břicho, ach jo. Tak vzít pesana a hurá na běh. Jinak ale po dvojčatech, to je ta váha krásná!!