Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, taky to mame. Malemu pomohla az, ted nevim, jestli to pise spravne, ichtyolova mast. Vylecit se to bohuzel fakt neda, u nas je to dedicne ![]()
@Křováček píše:
Ahoj, taky to mame. Malemu pomohla az, ted nevim, jestli to pise spravne, ichtyolova mast. Vylecit se to bohuzel fakt neda, u nas je to dedicne
Tak to mne mrzí. Zkusím tu ichyolovou mast koupit. Nevypadá to bohužel vůbec hezky. Kožařka mi řekla, že to souvisí s vlasovými cibulkami, které jsou vázány na póry či co, neumím to moc vysvětlit.
Ta mast je na predpis, smrdi a barvi, ale nic jineho nepomohlo. Mne rikala, ze se nejak rychleji obnovuje kuze a ucpava pory, taky tomu moc nerozumim. Shanela jsem informace na internetu, no nic moc nez se to neda vylecit pouze lecit jsem se nedozvedela. Ale tu mast si tam chvalilo vic lidi. Pry je to dedicne a u nas to plati, partner to ma taky.
@Křováček píše:
Ta mast je na predpis, smrdi a barvi, ale nic jineho nepomohlo. Mne rikala, ze se nejak rychleji obnovuje kuze a ucpava pory, taky tomu moc nerozumim. Shanela jsem informace na internetu, no nic moc nez se to neda vylecit pouze lecit jsem se nedozvedela. Ale tu mast si tam chvalilo vic lidi. Pry je to dedicne a u nas to plati, partner to ma taky.
Problém je, že já tyto uhříky nemám ani jeho táta. Na internetu nejsou skoro žádné informace. Nechám si to předepsat. Nejhorší na tom je že ani pediatr ani kožařka se k tomu moc nevyjadřovali, jen to, že s tím nejde nic dělat.
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s folikulární hyperkeratosou, kožní lékařka ji diagnostikovala mému synovi.Jsou to takové malé pupínky jako uhříky na předloktí a na stehnech. Řekla, že se to nedá léčit a že nemám vymačkávat maz, že maximálně mohu použít peeling anebo sírové mýdlo. Malý to má neustále, nemohu ho toho zbavit. Máte nějakou radu? Děkuji