Operace pylorus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
11.12.14 20:08

operace pylorus

Zdravim maminky muj chlapecek zitra podstoupi operaci pylorostenozy jake mate zkusenosti po operaci a jdy vaspustili domu? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1531
11.12.14 20:27

Ahojky…nás operovali 18.11.2013…malému bylo 5 týdnů..operace trvala 45 minut a 4 dny byl mylý na intermediální péči na kapačce a potom jsme byly tři dny na normálním pokoji…takže 8 dní dohromady…jestli tě ještě něco zajímá, ptej se :hug: a neboj se, vše zvládnete a malý bude brzo jako rybička :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.12.14 09:15

A kdy zacali malemu davat neco do briska zatim mame nitrozilni je ale na detskym uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
13.12.14 09:25

@jiřínek my jsme byli na operaci v unoru,24 hod musel byt na kapackach a dalsi den v poledne byla operace. Poprvy mi dovolili ho nakojit asi ve 22 hod vecer, to dostal jen cucnout a postupne se zvysovaly davky. Bohuzel se nam zvraceni nevyhlo ani po operaci, chvili trva nez se zaludek srovna - muj bratr byl na teto operaci taky jako miminko a zvraceni hned ustalo.. nam ublinkavani trva i v 10 mesicich, k pylorostenoze mel i silny reflux. Ale to uz nic neni, z toho vyroste :) Jinak v nemocnici jsme byli celkem 5 dnu. Tak se drzte a hlavne at je maly co nejdrive v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.12.14 09:37

@Paaajka, @nunik, dekuji moc je po operaci vcera odpoledne, jeste mu nic nedavaji ani dnes pry mel trosku krve v hadicce co odvadi obsah briska nosankem. bojim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
13.12.14 09:57

@jiřínek to naprosto chapu, ze mas strach, taky jsem byla strachy bez sebe. Ale uvidis, ze se mu pak strasne ulevi az bude moct bez problemu bastit. Muj syn nez sel na operaci tak byl zubozenej, ale pak byla na nem videt ta uleva :) A ta krev v hadicce -rekli ti neco doktori? Neni to z ty operacni rany? Prece jen asi chvilku trva, nez se to v brisku zahoji… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
13.12.14 09:58

@jiřínek co to znamená krev v hadičče? mému malému dávali první den jen čaj a mléko až druhý den v noci…neboj, děti jsou bojovníci, oni zvládaj mnohem líp, než my rodiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.12.14 10:45

@nunik, @Paaajka, ja tam s nim nemuzu byt bohuzel maji olno ale volam a jezdim rikala mi ze to je ze zaludku ze tam asi natekla pri operaci ale zas me vydesila:-((vcera rukali ze mu dnes daji jejaky roztok a pak mlicko a dneska ze vubec nic kazdej dr.rika neco jineho:-(ja se zblaznim:-(((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
13.12.14 11:21

@jiřínek jo takhle, tak to mel maly taky, ale neboj se niceho :hug: ona ji ta hadicka odvede a bude zase dobre :hug: ale ti doktori by me teda stvali, kdyby mi rikali kazdy neco jinyho. :zed: tak si na nejakyho doslapni, at Ti vsechno vysvetli a hlavne at reknou, kdy bude jist :think: jinak teda musim rici, ze me mrzi, ze tam nemuzes byt s nim, doma to musi byt pro tebe strasny. Neumim si to predstavit, drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
13.12.14 23:05

@jiřínek já jsem malým taky být nemohla, celých 5 dní…doktoři by mě teda štvali, my jsme se chodili ptát jen jednoho, aby info nebylo správné, sestřičky taky říkali každá něco jiného a dětská doktorka taky, prostě jsem věřila jen tomu, co malého operoval, ten by to měl přece vědět nejlíp…drž se, prcek potřebuje silnou maminku, která mu dodává energii a sílu :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: brzo už mu dají nějaké mlíčko a pak už bude jen a jen dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.12.14 23:13

@nunik @Paaajka moc vam dekuju doufam ze taky budeme brzy doma, a v pohode.Diky za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.12.14 20:25

operace pylorus

Dneska mu zacali davat nejaky roztok ve flasce jen deset ml. Je to pro nej dost malo je z toho chudak uplne hyn:-(jak to ted bude probihat dr tam nebyl:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
14.12.14 20:57

@jiřínek oni mu davaji dneska jen nejaky roztok?? ten musi byt chudak uplne hotovej, umim si to predstavit, chudinka mala :( me stacilo kdyz byl maly 24 hod na kapackach a druhy den po operaci cely den bez jidla. Porad plakal hlady. Zadny doktor tam nebyl? nikdo vam nic nerekl? ani sestra? ja bych si teda nekoho vyzadala, aby me rekli co a jak, snad chapou, ze clovek chce vedet co nejvic a ne se porad strachovat..tohle by me teda vadilo. Vzdyt nemusi podavat informace jen osetrujici lekar, i kazdy jiny by podle me mel byt schopny zodpovedet na vsechny otazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.12.14 21:08

@Paaajka no je uplne nervni chudak.Rano jsem volala byl tam dr rikal ze je v poradku ze mu zacnou davat ten roztok a ze ted je to na nem.jako na prckovi.Vic nic kdyz jsme tam byly tak dostaval po trech hod desitku toho roztoku to vysosnul a tahal dudlik chudak. zitra by tam mel byt chirurg co ho operoval tak se snad uz neco dozvim tady v plzni je to slozity lezi na kojeneckym ale spadaji pod chirurgii a ty tam orez vik. nejsou. Porad je otravuju alee prd platny jeden rekne nechovat vzapeti jdu za sestrou ze place aby si neublizil a ona div ne vzteky na me vyhrkne tak mu dejte dudlika a pochovejte ho jeden rekne domu v pulce tydne druhej tak tyden od operace coz je patek no nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
14.12.14 22:17

@jiřínek 8o 8o to je jednani teda… tohle tedy opravdu neznam a kor kdyz kazdej rekne neco jinyho. neskutecny! Tohle bych si teda libit nenechala :pocitac: Tohle jsem opravdu nezazila, jednak jsem byla se synem porad (krome prvnich dvou noci, kdy nemeli pokoj pro oba a byl stejne na sledovani na jipu), ja spala na na oddeleni pro matky ale i tak jsem tam s nim mohla byt dokud me neposlali spat. Porad jsem ho chovala, nezazila sem, ze by me nekdo rekl, ze ho nemam chovat 8o a na kazdou moji i kdyz sebehloupejsi otazku mi odpovedeli a sestry byly zlaty! No lituju vas, drz se, uz ho brzo budes mit doma, broucka malyho. Hlavne bych si poradne promluvila s osetrujicim lekarem, co ho ma na starosti, i s chirurgem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí