Fópá v obchodě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
5.7.17 22:35
@Tereza1986 píše:
Ne, kdo jestli má hezké tričko?

Prodavačka? :nevim: :( :lol: :lol: :mrgreen: To by byla tedy urážka… „Mojí XY se nelíbí vaše tričko!“ „Tak teď jste mě smrtelně urazil!!!“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.7.17 22:50
@bartsch píše:
Prodavačka? :nevim: :( :lol: :lol: :mrgreen: To by byla tedy urážka… „Mojí XY se nelíbí vaše tričko!“ „Tak teď jste mě smrtelně urazil!!!“ :nevim:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
5.7.17 23:42

Ten pritel se zeptal te prodavacky, jestli se ji libi JEHO tricko. Ze jeho pritelkyni (zakladatelce) se to tricko nelibi :roll: Snad uz ted chapete, ze bylo naprosto nutne zalozit diskuzi. Takhle zavazny problem vyzaduje nekolik nazoru a rad.

• Citovat
  • Upravit
802
5.7.17 23:43
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
6.7.17 00:02
@Myssicka píše:
Ten pritel se zeptal te prodavacky, jestli se ji libi JEHO tricko. Ze jeho pritelkyni (zakladatelce) se to tricko nelibi :roll: Snad uz ted chapete, ze bylo naprosto nutne zalozit diskuzi. Takhle zavazny problem vyzaduje nekolik nazoru a rad.

To bylo fakt desne fápó. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.7.17 00:30
@Anonymní píše:
Ahojte je to pár dni co jsem šla do obchodu a požádala prodavačku, aby mi poradila nějáký krém po spáleni Ona jakmile mě zahlédla tak začala at okamžitě opustim prodejnu že na mě bylo podáno trestni oznameni za vykradeni jineho obchodu. Samozřejmě jsem nevěděla která bije :nevim: Nemam duvod opouštět tuto prodejnu nic jsem neudělala. Začala na mě křičet a zvedat sluchatko že na mě jinak zavola policii. Ihned jsem odešla Poté jsem volala přiteli ktery ihned přijel došel za pani do prodejny a začal mě bránit že jsem to nebyla ja že se musela splest.Ona se snim však začala hadat že dostali o mě info a fotku že kradu Přitel tedy volal na centralu do prahy, oného obchodu a začal mě zase bránit, že at stim něco udělaji. Druhý den mi pani ktera mě nepravem obvinila volala, at se dostavim do oného obchodu, že má pro mě omluvu a dárek Při mém přichodu se mi hluboce omlouvala a dala mi darek, že slečnu co kradla už maji, a že se opravdu spletla. Přitel. tam šel semnou a že by se to nemělo opakovat apod jim vysvětloval. Po pár dnech jsme s přitelem šli do toho samého obchodu. A při placeni u poklady se ptal prodavačky, jestli má hezké tričko ona se zeptala proč A přitel no přitelkyni se moc nelibi, A odešli jsme, byla jsem na něho naštvaná. :oops: :zed: Nebyla to od něho podpasovka nebo pomsta že se mě před tim musel zastávat, jak byste reagovali vy :nevim: :mavam:

8o 8o 8o a to na tebe mají takhle v krámech telefon běžně 8o 8o 8o za mě nedomyšlený příběh :think: :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.7.17 00:32
@cilly píše:
To bylo fakt desne fápó. :mrgreen: :mrgreen:

tady je to dneska samé nové slovo :lol: :lol: :lol: jen co člověk zjistí co je fópá hned tu vyskočí fápó :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
6.7.17 09:07
@Ginuš píše:
tady je to dneska samé nové slovo :lol: :lol: :lol: jen co člověk zjistí co je fópá hned tu vyskočí fápó :think: :think: :think:

Vidis, jak se tu vzdelavas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.17 12:57
@Ginuš píše:
tady je to dneska samé nové slovo :lol: :lol: :lol: jen co člověk zjistí co je fópá hned tu vyskočí fápó :think: :think: :think:

já znám ještě frappé od f :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.7.17 13:02
@terinka4444 píše:
já znám ještě frappé od f :mrgreen:

8o 8o sakra, další slovo :lol: a s tím se rýmuje latté :P :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.7.17 13:26
@Ginuš píše:
8o 8o sakra, další slovo :lol: a s tím se rýmuje latté :P :think:

Ještě tak hoďku a jedno si dám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.7.17 13:28
@Myssicka píše:
Ten pritel se zeptal te prodavacky, jestli se ji libi JEHO tricko. Ze jeho pritelkyni (zakladatelce) se to tricko nelibi :roll: Snad uz ted chapete, ze bylo naprosto nutne zalozit diskuzi. Takhle zavazny problem vyzaduje nekolik nazoru a rad.

Takže on chtěl vlastně urazit zakladatelku? 8o :nevim: Bože, to fakt nepobírám. 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.7.17 13:37
@Myssicka píše:

je to hulvát, hned bych od něj odešla :cert: :cert: :cert: :lol: :lol: ať žijí prázdniny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.7.17 13:38
@bartsch píše:
Ještě tak hoďku a jedno si dám :jazyk:

no já taky, čekám až se probudí mládě a pak hurá ven :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.7.17 13:43
@Myssicka píše:

a kdyby mu prodavačka řekla, že víc než to tričko mu nesluší ta přítelkyně, tak by to bylo co? :think: taky nějaký úplně nový slovo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí