Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojda holky mám na Vás dotaz,
Mám přítele, moc se milujeme, často se ze srandy zlobíme, ale už mi došly nápady, co mu provést. Proto vás prosim o radu, mělo by to být něco, co není drastické a zas až tak moc nebolí, spíš jen něco srandovního. Předem děkuji za všechno
![]()
@Saatine např jsme se stípali, kousali, placali, dělali si ze sebe srandu, kradli si deku a podobné kraviny ????????
@rokopok00 píše:
@Saatine např jsme se stípali, kousali, placali, dělali si ze sebe srandu, kradli si deku a podobné kraviny ????????
Mohu se zeptat, kolik vám je let?
@rokopok00 píše:
Kopni ho do pudele ![]()
@nostress proč vás to zajímá??
15nact mi opravdu není jestli si to myslíte ![]()
@rokopok00 píše:
Ahojda holky mám na Vás dotaz,
Mám přítele, moc se milujeme, často se ze srandy zlobíme, ale už mi došly nápady, co mu provést. Proto vás prosim o radu, mělo by to být něco, co není drastické a zas až tak moc nebolí, spíš jen něco srandovního. Předem děkuji za všechno![]()
![]()
Vylijte si vzájemně na hlavu kýbl studené vody. ![]()
@rokopok00 píše:
@nostress proč vás to zajímá??15nact mi opravdu není jestli si to myslíte
je lepsi vedet vek, nez zacneme radit jak,,skadlit,, ![]()
Tipovala bych 16.
Cekala bych po uvodnim prispevku, ze to budou kanadske zertiky tipu buzeni vodni pistoli apod., ale na pretahovani se o deku nebo stipani je moje fantazie kratka.. ![]()
@Saatine píše:
Protože to na co se ptáš je taková ptakovina. Myslela jsem, že jde o něco sofistikovanejsiho. Jako třeba tvoje nahá fotka na ploše pracovního laptopu
To je dobree
![]()
Plnoletá jsem už byla. Jak říkám, jde o srandu a na tohle moc vynalézavá nejsem
proto prosím o radu..
@Saatine píše:
Protože to na co se ptáš je taková ptakovina. Myslela jsem, že jde o něco sofistikovanejsiho. Jako třeba tvoje nahá fotka na ploše pracovního laptopu
Dík
to zkusím příští týden
![]()