Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj milé dámy.
Otázka je jasná. Jak oslovit muze a bavit se s ním.? Je to muz z ulice. Je moc sympatický.?
Já jsem stydlivka.
A druhá otázka je
Jak najít uspokojení.?
@Aenne to nedokážu právě. Co si myslí chlap když se na měj smějí?
@Aenne Tak to je mega odvážný. Ale pokud se líbí i ta holka jemu tak by mohl pro začátek nabídnout pozvání na kafe ![]()
Já bych z ulice ale taky asi nedokázala někoho jen tak oslovit. Možná kdyby to byl prodavač párků..
maximálně Prosím vás kolik je hodin? a mít v tu chvíli odvahu tak pak dodám, super tak to bysme stihli spolu zajít tady na kafe..
Ale to už bych asi nedala. ![]()
@BabyBella píše:
@Aenne to nedokážu právě. Co si myslí chlap když se na měj smějí?
Těžko říct, třeba že hulíš?
Pokud máš nutkání ho oslovit, tak to zkus, řekni mu dobrý den a něco neutrálního, třeba my se tady často potkáváme, to jsme asi sousedi, jak se vám tu bydlí? A podle odpovědi třeba když ti řekne, no s manželkou jsme tu moc spokojeni, tak částečně budeš vědět, na čem jsi.
@Tiger-lily je to tak.
Díky
Dobrá otázka jak se vám tu bydlí.
Vidím ho jen v autě.. ale smejeme se na sebe.vzdy.nemusi to nic znamenat.
@BabyBella to ti zbývá ho jedině nabourat. buď to klapne, nebo pro něj budeš ta nána, co mu nabořila auto
…ahoj/dobrý den, takový pěkný den, nešel by jsi /nešel by jste někdy na kafe?
@BabyBella píše:
Ahoj milé dámy.Otázka je jasná. Jak oslovit muze a bavit se s ním.? Je to muz z ulice. Je moc sympatický.?
Já jsem stydlivka.
A druhá otázka je
Jak najít uspokojení.?
jako bezdomovec?
No zkus to třeba úplně normálně… dobrý den… můžu vám nějak pomoci?
Holky je to chlápek asi 45 let ale pěkný.
Já jsem jako mala holka.
@klafina123 píše: …ahoj/dobrý den, takový pěkný den, nešel by jsi /nešel by jste někdy na kafe?
To nedokazu
@BabyBella píše:…pro některé věci se musí občas něco udělat. Bud osloví on nebo Ty a nebo nikdo a budete okolo sebe chodit tak dlouho, až Tě jednoho dne dne některá předběhne a Ty budeš litovat, že třeba stačilo pár slov a mohl být Tvůj
To nedokazu
@Aenne píše:
No přesne takhle si našla moje kamarádka chlapa - nabourala sousedovi auto, když chtela zaparkovat a byla z toho láska jako hrom!
Hm, a ja loni nabourala a ke vsi smule zenskou
![]()