Jak oslovit muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
9.6.17 10:06
@BabyBella píše:
Ahoj milé dámy.

Otázka je jasná. Jak oslovit muze a bavit se s ním.? Je to muz z ulice. Je moc sympatický.?

Já jsem stydlivka.

A druhá otázka je

Jak najít uspokojení.?

jako bezdomovec?
No zkus to třeba úplně normálně… dobrý den… můžu vám nějak pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
9.6.17 10:40

Vy si delate legraci.
Mě se o nem zda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
9.6.17 10:41

Chodím kolem domu do lesa běhat ale nikdy.ho tam. nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
9.6.17 10:42

Holky je to chlápek asi 45 let ale pěkný.
Já jsem jako mala holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
9.6.17 10:43
@klafina123 píše: …ahoj/dobrý den, takový pěkný den, nešel by jsi /nešel by jste někdy na kafe?

To nedokazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
9.6.17 11:49
@BabyBella píše:
To nedokazu
…pro některé věci se musí občas něco udělat. Bud osloví on nebo Ty a nebo nikdo a budete okolo sebe chodit tak dlouho, až Tě jednoho dne dne některá předběhne a Ty budeš litovat, že třeba stačilo pár slov a mohl být Tvůj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
9.6.17 12:14
@Aenne píše:
No přesne takhle si našla moje kamarádka chlapa - nabourala sousedovi auto, když chtela zaparkovat a byla z toho láska jako hrom!

Hm, a ja loni nabourala a ke vsi smule zenskou :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
9.6.17 16:15
@Aenne píše:
Tak buď změníte orientaci, anebo budete muset cilene nabouravat autá s mužmi :mrgreen:

Hmmm, ale to se jí dost prodraží, a výsledek nejistý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
10.6.17 06:34
@Aenne píše:
Tak buď změníte orientaci, anebo budete muset cilene nabouravat autá s mužmi :mrgreen:

S orientaci uz to asi jiny nebude a bourat radsi nebudu :mrgreen: Myslim, ze zvolim jinou strategii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
20.6.17 12:02

A neni to blbě? Nemám počkat az chlap osloví zenu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.6.17 09:30

Sousedka napsala na lístek svoje tel. číslo a dala ho svému idolu do ruky.
Zrudla a rychle odešla :oops:. Ale vyšlo to, odepsal. :srdce:
Jenže jestli se vídáte jen v autě, tož to teda nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.17 19:44

Jak se s ním seznámit?

Ahojte, už nějakou dobu po mě kouká jeden muž. Pracuje v jednom supermarketu, já tam chodím nakupovat. Je mi sympatický, líbí se mi. Většinou ze mě nespustí oči, už přidal i úsměvy, kdyz se stretneme očima.. Vypadá ale, že je stydlivý a já bohužel taky. Navíc tedy zásadní věc - mám dvě malé děti, jsem s nima sama a chodím do toho obchodu i s dětmi, takže ten muž pravděpodobně ví, že už jsem maminkou.. Byla jsem v tom obchodu párkrát i se svou mamkou, s kámoškou… A všechny mi řekly, že on je chudák asi do mě zamilovaný, že se na mě tak dívá, ale ze se mu nedivi, že mě neoslovil… Ze on nemůže vědět, zda nejsem třeba vdaná, když tam chodím s detma… No a otázka tedy na vás - jak by jste se s ním případně seznámily, jak by jste ho oslovily? jsem fakt dost stydlivá a bojím se, že se zakoktam, zcervenam. :-D pravdou je, že to jak po sobe koukáme a usmivame se na sebe, je takové už dost trapné a sama cítím, že už by se to mělo nějak a někam posunout…

• Citovat
  • Upravit
36504
7.7.17 20:03

Žena musí umět vkusně dát prostor, možná někdy i udělat první krok, nejlépe jemně a vtipně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.17 21:25

V supermarketu bych se s nim zacala bavit, zeptala se ho, kde maji urcite zbozi nebo kam dali nejake jine. Muzes treba rict, ze tam chodis pravidelne, protoze bydlis za rohem, a stejne porad neco hledas. Kdyz bude chtit, tak se chyti. Nebo se zacnete zdravit a bavit. Kdyz nebude mit zajem, coz tedy tak nevypada, tak jsi neudelala nic trapneho a nebudes muset chodit na nakupy jinam. Ja se vzdy hrozne bala, ze se ztrapnim. Snazila jsem se naraficit prilezitost, ale tak z 50%, aby mel protejsek moznost se bez trapnosti „nechytit“ a ja mela moznost ze situace elegantne vybruslit. Pro me byla predstava predani karticky s mym jmenem a telefonem nemyslitelna. Protoze tam je to bud a nebo a ta horsi varianta me prilis desi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
7.7.17 21:50

Vím, že je to blbé, ale když jsi stydlivá, nedokážeš na něj najít třeba facebook? Bylo by jednodušší mu napsat… ;) Pokud ne, tak nezbývá než se překonat a prostě ho oslovit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí