Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@sara1000 píše:
Zhasni mu na zachode, az tam bude
To by tak odpovidalo
a kdo to bude vytírat? ![]()
@Poustevnice píše:
Až bude spát, tak mu pomaluj kuliska permanentním fixem. Neplést si „kuliska“ a „kulíška“.
@Enicka píše:
To je masakrvečer příteli seberu deku
jen do toho
![]()
@rokopok00 píše:
Ahojda holky mám na Vás dotaz,
Mám přítele, moc se milujeme, často se ze srandy zlobíme, ale už mi došly nápady, co mu provést. Proto vás prosim o radu, mělo by to být něco, co není drastické a zas až tak moc nebolí, spíš jen něco srandovního. Předem děkuji za všechno![]()
![]()
@rokopok00 píše:
@Saatine např jsme se stípali, kousali, placali, dělali si ze sebe srandu, kradli si deku a podobné kraviny ????????
stáhni mu kalhoty ve frontě před kasou v Lidlu ![]()
@rokopok00 píše:
15nact mi opravdu není jestli si to myslíte
a kdy ti těch patnáct bude? ![]()
jinak tohle jsou věci, které se přece nijak neplánují, ty vyplynou z momentálního rozpoložení, takže upřímně moc nechápu zadání ![]()
@matkabagristy
Zakladatelka, vrati sebji to hned, jak bumerang
.
Nebo at pocka, az bude srundit a ma jistotu, ze sedi ![]()
Moje máma si jednou dobarvovala vlasy červenou pěnovou barvou (taková ta ve spreji)! Otec už spal - ožralej a nahatej! Tak mu to naplácala na koule
! Ráno se probudil, celý vyděšený ji vzbudil, ať se podívá, že neví, co se mu stalo. A ona:„Asi si dostal krámy“
![]()
A my jsme se ségrou tátovi (taky měl něco vypito) nalakovali ve spánku nehty růžovým lakem…a neměli jsme odlakovač. Ráno před prací si ho musel jít koupit do obchodu ![]()
já jsem se tak od srdce zasmála…čekala jsem že zakladatelka chce poradit něco fakt spešl…ale když jsou jejich fórky typu"štípeme se, koušeme se a seberu mu deku" tak se muže schovat do skříně a bafnout ho…to bude prča neskutečná jupiii
johoho
Ja bych mu sesila rukavy u trika nebo mikiny,nohavic.To vždycky zabere ![]()
@niki V píše:![]()
![]()
já jsem se tak od srdce zasmála…čekala jsem že zakladatelka chce poradit něco fakt spešl…ale když jsou jejich fórky typu"štípeme se, koušeme se a seberu mu deku" tak se muže schovat do skříně a bafnout ho…to bude prča neskutečná jupiii
johoho
Jojo, taky se chlamu ![]()
@Poustevnice píše:
Až bude spát, tak mu pomaluj kuliska permanentním fixem. Neplést si „kuliska“ a „kulíška“.