Byli jste na dovolené s tchýní ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ZuzaMi
20.6.17 16:33

Nechápu, proč jezdíš na dovolenou s tchýní, se kterou se nemáš ráda :roll: já sama se svou vycházím super a i tak bych nejela… proč nejedete jen vy dva proboha?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
20.6.17 16:34

A kam jedete na dovču? Kdyby prudila poslala bych jí domů :lol: :think: já mám nejlepší tchýni a na dovče jsme spolu byli a SUPER! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.6.17 16:34

Ne, na dovolené s tchyenou jsem nikdy nebyla a doufám, že ani nebudu ;) Zbláznily bychom se asi obě.

• Citovat
  • Upravit
26853
20.6.17 16:35
@Anonymní píše:
Ahojte právě dnes odletám na dovolenou s přitelem a jeho matkou mou tchýní Ona mi dělá věčně naschvály nemame se rády Přitele i mě má tendenci poučovat bojim se jak asi to tam bude probihat popr jak ji odpalkovat aby mi alespon na te dovče dala pokoj měli ste podobné situace da se tam před ni schovat dá se popř odletet dřive kdyby něco diky

Jezisi… proc jsi na to pristoupila, kdyz to mezi vami skripe? :nevim:
Snad se nevratis jako nezadana :mrgreen:
Hezkou dovolenou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
20.6.17 16:36
@Anonymní píše:
Ahojte právě dnes odletám na dovolenou s přitelem a jeho matkou mou tchýní Ona mi dělá věčně naschvály nemame se rády Přitele i mě má tendenci poučovat bojim se jak asi to tam bude probihat popr jak ji odpalkovat aby mi alespon na te dovče dala pokoj měli ste podobné situace da se tam před ni schovat dá se popř odletet dřive kdyby něco diky

8o Masochistka? Ale buď v klidu, ještě to není tvoje tchyně… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
20.6.17 16:40

Vrátila by se jen jedna. Já nebo moje tchýně. Nikdy společná dovolená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
20.6.17 16:41

No, den pred odletem, o tom premyslis teda fakt brzo.

• Citovat
  • Upravit
9947
20.6.17 16:43
@Anonymní píše: Řecko

Vyprdla bych se na celou tchýni a užila si dovolenou a dělala bych jako že je vzduch a nenechala bych si zkazit dovču :* držím palce! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.6.17 16:45

To není dovolená, nýbrž výkon trestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.17 16:55

Byla jsem…s tchýní i tchánem. Nikdy víc. Bez nás neudělali ani krok, takže jsem neustále vše zařizovala, vyřizovala, kupovala…pořád jsme museli brát ohledy na to, že oni mají momentálně hlad a chtějí jít na oběd, případně jít na pláž, jet tam a tam…na ten a ten výlet. Po této dovolené jsem se cítila, že bych potřebovala ještě další na zotavenou.

• Citovat
  • Upravit
9166
20.6.17 16:56

Co na to říct…to bude nezapomenutelná dovolená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
20.6.17 16:59

Ty ráda trpíš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
20.6.17 17:00
@Anonymní píše:
Byla jsem…s tchýní i tchánem. Nikdy víc. Bez nás neudělali ani krok, takže jsem neustále vše zařizovala, vyřizovala, kupovala…pořád jsme museli brát ohledy na to, že oni mají momentálně hlad a chtějí jít na oběd, případně jít na pláž, jet tam a tam…na ten a ten výlet. Po této dovolené jsem se cítila, že bych potřebovala ještě další na zotavenou.

TWL. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
20.6.17 17:00

Byli jsme na dovolene s tchyni a tchanem nekolikrat, naprosto v pohode, nemuzu si vubec stezovat. vecer pohlidali deti, takze jsme si mohli zajit kamkoliv dle libosti a kdykoliv se vratit. Vubec s tim nemam problem, ale u tebe je situace jina. Divim se, ze na tu dovcu jedes, kdyz se nemusite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.17 17:07
@nostress píše:
TWL. :)

Od té doby jezdíme raději trochu dál - do pro ně nedojezdných míst (minimálně 15 hodin čisté jízdy a výš) -tchýně naštěstí nemá řidičák, takže se nemůžou vystřídat. Ale věřím tomu, že kdybychom jeli třeba do Bibione, druhý den by za námi byli schopni přijet na návštěvu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak