Jen pro pobavení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.7.17 13:17

Jen pro pobavení

Dobré odpoledne,
to musím Vám napsat, mě to velice pobavilo, i když chvíli nám to zavařilo.
Včera partner objevil na půdě malé vosí hnízdo. Cca 10×5cm. Já myslela, že se partner skutálel ze schodů, ale on tak rychle utíkal dolů po schodech s tím, že tam je obří hnízdo, které ohrožuje rodinu a musíme okamžitě někoho zavolat. Vím, že má panickou hrůzu z vos, včel a sršňů, ale jak utíkal :mrgreen: Vykulený oči na vrh hlavy :mrgreen:
Okamžitě začal hledat na internetu, co se má dělat. No asi po 20minutách hledání usoudil, že se musí počkat do večera a hnízdo sundat do kýble a zakrýt odnést hodně daleko a odkrýt. No ale kdo to udělá? Naštěstí máme ve vesnici včelaře, který byl velice ochotný a vosy odstranil. Dnes ráno to šel zkontrolovat jestli je všechno pryč. 10minut ticho a najednou takový řev, přilítl dolů, že musíme jet rychle na pohotovost, protože ho k oku štípla vosa a má alergii. Holky, mě to přišlo, jak kdyby mu rostla druhá hlava :mrgreen: tak se jelo. Na pohotovosti dostal do zadku injekci a museli jsme sedět v čekárně ještě 20minut. Vedle nás seděl tatínek a klučina(4roky). Holky já jsem se úplně lekla, když jsem viděla toho klučinu. Měl tak nateklou tvář, ale nic víc jen takovou pravidelnou bouličku na tváři. No chlap, hned se dal do řeči s druhým chlapem a z něj vylezlo, že synovi dal broskev a on si narval tu pecku do tváře a teď jí nemůžou dostat zpět. A při tom povídání, koukal na toho syna a pořád mu opakoval, že to bude pro maminku tajemství a že jí nic neřeknou :mrgreen: :mrgreen: My stále seděli v čekárně a pan šel dovnitř. Ani ne dvě minuty a už šli zase domů. Klučina vysmátý a tatínek celý špatný z toho jak to doma vysvětlí :mrgreen: Jen pro pobavení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
377
5.7.17 13:20

Nějak mi schází představivost k tomu, jak nacpat pecku do tváře a nemoct ji dostat ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27582
5.7.17 13:23

Tobě přijde směšný že má tvůj manžel alergii na vosy a bojí se jich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
5.7.17 13:27
@JaimeG píše:
Nějak mi schází představivost k tomu, jak nacpat pecku do tváře a nemoct ji dostat ven :)

taky mi to není jasné, kam jí mohl nacpat, neřeknu do nosu, ale do tváře 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.17 13:30

@ka2ka To vůbec, mě spíš přišlo směšný jak plašil, že máme na půdě obří hnízdo a jak utíkal ze schodů dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.17 13:32
@lucie.parkova píše:
@ka2ka To vůbec, mě spíš přišlo směšný jak plašil, že máme na půdě obří hnízdo a jak utíkal ze schodů dolů.

Chlapi jsou někdy hrozný hééérečky :D Taky jsem taky takového hrdinu kdysi znala. Vyletěli ze dřeva vosy, zamkl se v chatě, nechal mě venku a vykukoval zpoza záclony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.17 13:35
@JaimeG píše:
Nějak mi schází představivost k tomu, jak nacpat pecku do tváře a nemoct ji dostat ven :)

Spíš se mu tam nějak vzpříčila, otec se splašil a místo aby ho čapnul a pecku vyndal, tak jel na pohotovost. Od kamaráda co tam dělá vím, že lidé tam jezdí s každým hov*em a pak bohužel se nemůžeme divit, že jsou doktoři někdy protivní :roll: Prý jsou schopní lidi přijet i na pohotovost, že mají kocovinu a je jim špatně a co s tím :nevim: a není jich málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
5.7.17 13:39

@Iustitia omnibus Tomu bych i věřila :D Ale je to pravda, takový začarovaný kruh. Lidi tam jezdí s kravinama, doktoři jsou naprdlí, ty přijedeš s něčím vážným a oni si to zrovna třeba vylijou na tobě.. No jo no, lidi :) Ale pecku v tváři mi fakt hlava nebere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
5.7.17 13:44

@lucie.parkova Tebe bych chtěla jako partnerku, asi nemáš žádnou hrůzu z něčeho, že tě to tak pobavilo :). Pro mě na tom k pobavení není teda nic, ani partnerův strach, zvlášť, když je alergický a ani tatínek s klukem a peckou. :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
5.7.17 13:47
@Iustitia omnibus píše:
Chlapi jsou někdy hrozný hééérečky :D Taky jsem taky takového hrdinu kdysi znala. Vyletěli ze dřeva vosy, zamkl se v chatě, nechal mě venku a vykukoval zpoza záclony :mrgreen:
:D :lol: :lol: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.17 13:59
@Gituš píše:
@lucie.parkova Tebe bych chtěla jako partnerku, asi nemáš žádnou hrůzu z něčeho, že tě to tak pobavilo :). Pro mě na tom k pobavení není teda nic, ani partnerův strach, zvlášť, když je alergický a ani tatínek s klukem a peckou. :roll:.

Bereš to moc vážně :lol: Zakladatelka manželovi nevyčítá, že se bojí bodavého hmyzu, ale pobavila ji situace a jeho chování. A navíc sranda musí být, i kdyby fotra věšeli, my si ze sebe taky pořád utahujeme, přece se nebudeme celý život mračit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
5.7.17 14:03
@Iustitia omnibus píše:
Bereš to moc vážně :lol: Zakladatelka manželovi nevyčítá, že se bojí bodavého hmyzu, ale pobavila ji situace a jeho chování. A navíc sranda musí být, i kdyby fotra věšeli, my si ze sebe taky pořád utahujeme, přece se nebudeme celý život mračit 8)

To mozná jo, ale že bych to zrovna dávala na emimino… :think: Mě to teda nějak extra vtipné nepřipadá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.7.17 14:09

Tak mě to vtipný přijde. :mrgreen:
Kamarád je na včely taky alergický. Na chalupě létala mezi námi včela a jeden známý ji chtěl plácačkou odpálit pryč, no a samo se trefil přesně do rtu kamaráda a přesně zihadlem. Takže taky výlet na pohotovost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
5.7.17 14:28

@Iustitia omnibus Mně to přijde jako zesměšňování - a to je trochu rozdíl oproti tomu, dělat si o tom s tím dotyčným srandu :). Navíc veřejně na internetu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.7.17 14:36

Jsem asi divná, ale mě to nepřijde vtipné vůbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie