For toys, babies 2014
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
For toys, babies 2014
Holky, nevíte, zda se dá někde sehnat alespon sleva na vstupenku na podzimní veletrh v Letňanech? Nebo zda někde probíhá nějaká soutěž, kde se dají vstupenky sehnat? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak tohle třeba píší výrobci dětského oblečení: Přijďte navštívit náš stánek na veletrhu
FOR BABIES, 2. - 5. října 2014
PVA EXPO PRAHA, stánek č. 2A19
Pro nejrychlejší z Vás máme volné vstupenky!
Napsat si o ně můžete na novotna@dita.cz.
Jejich počet je však omezen, a platí pouze ve čtvrtek a v pátek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucella píše:Jejich počet je však omezen, a platí pouze ve čtvrtek a v pátek.
právě. Letos bohužel všichni vystavovatelé (kteří mají právo různými soutěžemi, nákupy u sebe atd. své zákazníky vstupenkami podarovat) dostali tyhle volné vstupenky pouze na čtvrtek a pátek…takže pro naprostou většinu mimopražských jsou k ničemu. Plno žen (asi nejvíc tam chodí ženský, žejo
) to bere jako relax, nechají si hlídat děti atd. a jdou si vyrazit z kopejtka na veletrh a takhle těžko-aby si chlap bral dovolenou ![]()
už neví, co by za to chtěli, prý se platí už 180kč (ještě loni to bylo 150kč) vstup a děti 20kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elanaa To je strašná cena. Taky bych se tam ráda podívala, ale 180 kč 2× - to už je moc :-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veveruschka no právě. A to nemluvím o tom, že tam tři tisíce zahučí raz dva
a ty vystavovatele určitě taky pěkně oškubou na „výstavným“, to si nedělám iluze. Jako fakt nenažranost…aspoň ty volné vstupenky mohli nechat na celou dobu veletrhu, i tak se tam o víkendu dostaví nejvíc lidí a naprostá většina jich vstup zaplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elanaa To jsem si taky říkala, že spíš to zaplatí Ti vystavovatelé - to se jim to pěkně vyplatí. A ještě ani pár volných vstupenek na celou dobu nedají :-/ Kdybys měla tip, kde sehnat i na ten čtvrtek nebo pátek, dej vědět. Ale skoro 400 jen tak nedám :-/ Já to právě chtěla omrknout a zaujala mě reklama, ale když jsem se pak podívala na stránky, tak jsem si říkala, že mě klepne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veveruschka já mám jednu volnou na ten ČT/PÁ a je mi teda k ničemu, pokud, tak pojedem v sobotu. Tak jestli chceš, písni mi SZ s adresou, věnuju Ti ji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ještě vydržte, obvykle se vstupenky dají sehnat až tak týden před veletrhem… Někdy bývá i ten formulář ke stažení přímo na stránkách veletrhu, ale zatím tam ještě není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím ás nevíte jestli tam jsou i věci pro miminka? Potřebujeme kočárek.. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@timoti Jo, bývají tam. Já takhle kupovala kočár na jarním veletrhu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@timoti píše:
Děkuji, zajedem se tam podívatje to začátkem října, že?
2.-5.10. PVV Letňany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky zjistily jste nektera neco… na strankach veletrhu jeste nic nenabizi. ta cena vstupneho mne dost dostala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superandrysek Já si napsala do té Dity - little angel, ale my chceme jít v pátek. Takže nám snad vstupenky pošlou. Ale co o víkendu netuším, dát za tříčlennou rodinu skoro 400 jen za vstup je mazec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Haniii take jsem zkusila ten email z diskuze, odpoved mne zatim neprisla
ja tam chci zajit spis na kukacku, ale za 400 je to mazec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.