For toys, babies 2014

590
20.9.14 13:47

For toys, babies 2014

Holky, nevíte, zda se dá někde sehnat alespon sleva na vstupenku na podzimní veletrh v Letňanech? Nebo zda někde probíhá nějaká soutěž, kde se dají vstupenky sehnat? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
360
20.9.14 14:01

Tak tohle třeba píší výrobci dětského oblečení: Přijďte navštívit náš stánek na veletrhu
FOR BABIES, 2. - 5. října 2014
PVA EXPO PRAHA, stánek č. 2A19

Pro nejrychlejší z Vás máme volné vstupenky!

Napsat si o ně můžete na novotna@dita.cz.

Jejich počet je však omezen, a platí pouze ve čtvrtek a v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
20.9.14 14:28
@Lucella píše:Jejich počet je však omezen, a platí pouze ve čtvrtek a v pátek.

právě. Letos bohužel všichni vystavovatelé (kteří mají právo různými soutěžemi, nákupy u sebe atd. své zákazníky vstupenkami podarovat) dostali tyhle volné vstupenky pouze na čtvrtek a pátek…takže pro naprostou většinu mimopražských jsou k ničemu. Plno žen (asi nejvíc tam chodí ženský, žejo :) ) to bere jako relax, nechají si hlídat děti atd. a jdou si vyrazit z kopejtka na veletrh a takhle těžko-aby si chlap bral dovolenou :zed:

už neví, co by za to chtěli, prý se platí už 180kč (ještě loni to bylo 150kč) vstup a děti 20kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
20.9.14 15:52

@elanaa To je strašná cena. Taky bych se tam ráda podívala, ale 180 kč 2× - to už je moc :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
20.9.14 15:55

@veveruschka no právě. A to nemluvím o tom, že tam tři tisíce zahučí raz dva :jazyk: a ty vystavovatele určitě taky pěkně oškubou na „výstavným“, to si nedělám iluze. Jako fakt nenažranost…aspoň ty volné vstupenky mohli nechat na celou dobu veletrhu, i tak se tam o víkendu dostaví nejvíc lidí a naprostá většina jich vstup zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
20.9.14 16:01

@elanaa To jsem si taky říkala, že spíš to zaplatí Ti vystavovatelé - to se jim to pěkně vyplatí. A ještě ani pár volných vstupenek na celou dobu nedají :-/ Kdybys měla tip, kde sehnat i na ten čtvrtek nebo pátek, dej vědět. Ale skoro 400 jen tak nedám :-/ Já to právě chtěla omrknout a zaujala mě reklama, ale když jsem se pak podívala na stránky, tak jsem si říkala, že mě klepne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
20.9.14 16:03

@veveruschka já mám jednu volnou na ten ČT/PÁ a je mi teda k ničemu, pokud, tak pojedem v sobotu. Tak jestli chceš, písni mi SZ s adresou, věnuju Ti ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
20.9.14 16:47

Holky ještě vydržte, obvykle se vstupenky dají sehnat až tak týden před veletrhem… Někdy bývá i ten formulář ke stažení přímo na stránkách veletrhu, ale zatím tam ještě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
20.9.14 16:51

Prosím ás nevíte jestli tam jsou i věci pro miminka? Potřebujeme kočárek.. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.9.14 16:58

@timoti Jo, bývají tam. Já takhle kupovala kočár na jarním veletrhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
20.9.14 17:06

Děkuji, zajedem se tam podívat :) je to začátkem října, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
20.9.14 22:03
@timoti píše:
Děkuji, zajedem se tam podívat :) je to začátkem října, že?

2.-5.10. PVV Letňany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
23.9.14 15:15

Holky zjistily jste nektera neco… na strankach veletrhu jeste nic nenabizi. ta cena vstupneho mne dost dostala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
23.9.14 19:51

@superandrysek Já si napsala do té Dity - little angel, ale my chceme jít v pátek. Takže nám snad vstupenky pošlou. Ale co o víkendu netuším, dát za tříčlennou rodinu skoro 400 jen za vstup je mazec :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
23.9.14 21:58

@Haniii take jsem zkusila ten email z diskuze, odpoved mne zatim neprisla :( ja tam chci zajit spis na kukacku, ale za 400 je to mazec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.