Ford Maverick a autosedačka

36
16.5.12 10:40

Ford Maverick- pro Steeva

Dobry den Steeve, chtela jsem se Vas zeptat na Vas nazor ohledne sedacky. Mame ted nove auto (tedy spise stare…) je to Ford Maveric, r.v.93 a jelikoz jsou tam kratke pasy vsude, tak nemuzeme vozit uz dceru(11mes) ve vajicku, takze se chystam koupit novou sedacku. Uvazuji o BeSafe Izi Comfort nebo Romer. Jde mi spise o to, ze jelikoz je to offroad, tak na silnici dost skace,tak aby byla sedacka pro dcerku pohodlna. Dale jsem si vsimla, ze jsou zadni sedacky o neco vyse nez vpredu, tak kdyz maji sedeacky zakladny (9-18kg) tak aby mi sedacka nedrhla o strop :) jestli vite, jak to myslim. Bohuzel bydlim na vesnici, tak budu objednavat pres internet, jelikoz tam vajicko nedam, tak ani nemohu nikde vyzkouset. Diky moc za rady a potrehy vsem. Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
16.5.12 11:26

tak pokud se rozhodujete mezi Besafe IZI Comfort a Römer King plus, tak obě jsou stejně prostorné a pohodlné, ale Besafe má vyšší základnu, Römer nižší, takže pokud se bojíte aby sedačka nebyla moc vysoko, tak jděte do Römeru:http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?… , tím že Maveric Offroad, tak je i vyšší, tak nebudete muset u Römeru tolik zvedat dítě do výšky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.5.12 12:23

Dekuju za info. o zvedani mi ani tak nejde,spis o to,jestli je to vubec bezpecne mit sedacku v tomto aute tak vysoko. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
16.5.12 13:13

každopádně je z hlediska zákona povinné a nutné z hlediska bezpečnosti používat sedačku,
a určitě v autě, které bude mít již 20 let stáří, kde nejsou současné bezpečnostní prvky, které již nebude tak dobré jako nové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.5.12 17:21

jeee,to jsme si nerozumeli. mela jsem na mysli to,ze kdyz jsou sedadla celkem vysoko a je tam jeste sedacka,tak je videt oknem cele telo,tak kdyby byl bocni naraz,tak ji dvere moc neochrani,jestli me chapete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
17.5.12 08:19

ale dítě nemají chránit dveře, ale sedačka, každé auto má jinak velké okno, jinak vysoko umístěný sedák, proto se dělají sedačky s boční ochranou, aby dítě bylo chráněno sedačkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí