Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobry den Steeve, chtela jsem se Vas zeptat na Vas nazor ohledne sedacky. Mame ted nove auto (tedy spise stare…) je to Ford Maveric, r.v.93 a jelikoz jsou tam kratke pasy vsude, tak nemuzeme vozit uz dceru(11mes) ve vajicku, takze se chystam koupit novou sedacku. Uvazuji o BeSafe Izi Comfort nebo Romer. Jde mi spise o to, ze jelikoz je to offroad, tak na silnici dost skace,tak aby byla sedacka pro dcerku pohodlna. Dale jsem si vsimla, ze jsou zadni sedacky o neco vyse nez vpredu, tak kdyz maji sedeacky zakladny (9-18kg) tak aby mi sedacka nedrhla o strop
jestli vite, jak to myslim. Bohuzel bydlim na vesnici, tak budu objednavat pres internet, jelikoz tam vajicko nedam, tak ani nemohu nikde vyzkouset. Diky moc za rady a potrehy vsem. Monika
tak pokud se rozhodujete mezi Besafe IZI Comfort a Römer King plus, tak obě jsou stejně prostorné a pohodlné, ale Besafe má vyšší základnu, Römer nižší, takže pokud se bojíte aby sedačka nebyla moc vysoko, tak jděte do Römeru:http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?… , tím že Maveric Offroad, tak je i vyšší, tak nebudete muset u Römeru tolik zvedat dítě do výšky
Dekuju za info. o zvedani mi ani tak nejde,spis o to,jestli je to vubec bezpecne mit sedacku v tomto aute tak vysoko. ![]()
každopádně je z hlediska zákona povinné a nutné z hlediska bezpečnosti používat sedačku,
a určitě v autě, které bude mít již 20 let stáří, kde nejsou současné bezpečnostní prvky, které již nebude tak dobré jako nové
jeee,to jsme si nerozumeli. mela jsem na mysli to,ze kdyz jsou sedadla celkem vysoko a je tam jeste sedacka,tak je videt oknem cele telo,tak kdyby byl bocni naraz,tak ji dvere moc neochrani,jestli me chapete
ale dítě nemají chránit dveře, ale sedačka, každé auto má jinak velké okno, jinak vysoko umístěný sedák, proto se dělají sedačky s boční ochranou, aby dítě bylo chráněno sedačkou