Zmenšovací vložka do autosedačky

841
11.5.12 16:40

zmenšovací vložka do autosedačky

Zdravím :mavam:
Chtěla jsem se zeptat, jak jste zmenšovali autosedačku- vajíčko pro novorozence? vím že se k autosedačkám prodávají vycpávky na hlavičku atd. ale my kupovali z druhé ruky, a paní ji už nemůže najít tak hledám způsob jak ji upravit pro novorozeňátko. Vím že se prodávají speciální vložky ale stojí minimálně 450 Kč a přijde mi to zbytečné. Tak jestli nemáte nějakou vychytávku :P Moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32910
11.5.12 16:44

Já jsem koupila zmenšovací vložku Emitex, z druhé ruky mě vyšla asi na 120kč i s poštou :) nová taky není drahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
11.5.12 16:46

já mám něco takového:
http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
za stopáďo už se to dá…
jinak vychytávku nevím, jako jestli ti jde jen o vystlání prostoru, tak stačí třeba malá lariska, ale ono je to šikovný spíš s tím rantlem okolo hlavy a to už netuším jak vytvořit…
já kupovala taky z druhé ruky, ale tam ta vložka byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.5.12 16:46

@andelka83 Já koukala na tu Emitex, ale přišlo mi, že až tak zmenšovací není :D aspoň podle fotek. říkáš teda že je jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
11.5.12 16:58

no jde hlavně o to aby mu to drželo hlavičku a to drží.Mám přesně to co dávala Martanka odkaz. A stačí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.5.12 17:01

tak ok :) já objednám to co máš ty :) mně přišlo že to je hrozně velký, asi tím, že s tím nemají vyfocené miminko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
11.5.12 17:45

naopak, je to hrozně malý :mrgreen: akorát na to miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.5.12 17:48

@andelka83 moc děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.5.12 18:46

Já teda koupila kočár i se sedačkou, paní mi vrazila zmenšovací vložku, že je to prý super věc pro čerstvý miminka, ale moje malá na ní byla velká :mrgreen: A to se narodila s normálníma mírama.. Nejela v tom ani z porodnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.5.12 20:24

@gabriela82 Tak uvidíme. Kdžy koupím vložku za 70 kč z druhé ruky, tak to nebude taková ztráta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Housátko
14.8.13 16:38

Vložka do autosedačky - je to potřeba?

Hezký den :). Nevíte prosím nakolik je potřeba vložka do autosedačky - vajíčka? Myslela jsem, že koupím jen bavlněný potah, ale pak jsem našla, že emitex vyrábí zmenšovací vložku…Autosedačku si budeme teprve půjčovat, tak nemám ponětí jestli je pro novorozence tak velká, že se musí zmenšovat…Auto nemáme, takže ji použijeme hlavně na odnos z porodnice…Co se týká využití jako lehátka, dá se do ní občas dávat i úplně malé mimčo? Nebo je to spíš až pro trochu větší třeba na krmení a tak? Jestli až pro větší, pak by se ta vložka asi moc neuplatnila…

• Citovat
  • Upravit
7159
16.8.13 08:38

@Housátko pro malé mimčo je dobré, pokud je v sedačce zmenšovací vložka, malé dítě neudrží hlavu, tak aby mu tam tolik nelítala, ale záleží co budete mít za sedačku, některé mají ty vložky již součástí, takže se nemusí nic dokupovat no a před 12 lety když žádné zmenšovací vložky nebyly, tak jsme dávali dětem kolem hlavičky smotanou plenu- nejjednoduší a nejrychlejší řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
19.8.13 23:10

@steeve muzu sepridat s dotazem? Mame autosedacku Tario a po vyndani novorozenecke vlozky se mi zada i sed zdaji jednak hrozne tvrde a jednak se tam uplne rysuji a protlacuji vsechny prohlubne ( vsechny=ty na pasy apod). Je to normalni? Neprodava se nejaka zmekcujici podlozka? A co se tyka hlavy a operek - taky mu tam lita ze strany na stranu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
20.8.13 08:27

@leeenaa nevím, nevidím to abych mohl posoudit co je normální, ty novorozenecké vložky se vyndavají okolo 4-5 měsíců, a pokus se vám to zdá tvrdé, tak nejlépe vložte pod potah ještě molitan, stačí koupit nějaký zbytek v látkách a ustřihnout dle potřeby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
20.8.13 09:04

@steeve jj, to jsem si taky rikala s tim molitanem… Jenom aby se tam moc nepotil. Ty vlozky se davaji pryc takhle ´pozde'? Synovi je 4,5 mesice a nekdo mi rikal, ze vyndaval ve 2m, tak uz si 2 mesice pripadam divne :). Ma 6,7kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí