Pocení v autosedačce

161
7.5.12 20:40

Pocení v autosedačce

Ahoj maminky, chtěla bych Vás požádat o radu. Syn se mi hodně potí v autosedačce. Chystáme se v létě na delší cestu a bojím se, že bude úplně mokrý. (to je i po dvou hodinách jízdy jen v bodýčku). Nemáte někdo zkušenost s nějakým savým potahem nebo funkčním prádlem, které by pocení trochu omezilo? Malý se mi vždy vzbudí pláčem, jelikož mu stékají čůrky potu po tělíčku a protože má ekzém, tak mu to musí být hrozně nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17226
7.5.12 20:43

Ahoj, máme stejný problém od malička. Sice máme nějaké „super“ potahy na autosedačce(máme Romer), ale syn se hodně potí a ekzém je šílený. Dávám vzdušné oblečení, zádíčka a hlavičku podkládám bavlněnou plenkou. Syna přikrývám navlhčenou bavlněnou plenkou. Docela to pomáhá, jen musím vozit zásobu plenek :?
Tak držím palce, třeba někdo přijde na lepší nápad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
7.5.12 20:44

Potah ani prádlo neporadím, jen mě napadlo dát pod malýho savou hadrovou plínu :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.5.12 20:46

Funkční prádlo pocení nezabrání, ale pot nasaje, takže neteče. Oproti bavlně mají funkční vlákna mnohem větší schopnost absorbovat.
Já ačkoliv jinak mám ráda přírodní materiály, tak na léto mi fakt vyhovuje moira, pro dítě mám extremlight triko a je super, už jsem si též koupila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
7.5.12 20:47

u nás stejný problém, vždycky převlíkám :nevim: nic proti pocení nepomáhá, ale je to teda šílený, fakt čurky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.5.12 20:54

moc díky holky @Gladys prosím, poradíš mi, kde nakupuješ moiru? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
7.5.12 21:04

http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?

Tuto vložku do autosedačky mi doporučil Steeve /prodejce autosedaček a doplňků/ tady na emiminu. Koupila jsem a používáme. Nevyřeší pocení na 100%, ale zabraňuje přehřívání dítěte a o to jde hlavně.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
7.5.12 21:04

To my mame ten isty problem…mame roemer a mala ma uz po kratkej dobe mokry chrbat, vzadu prepotete bodycko a mokru hlavu zozadu…tiez som bohuzial na nic neprisla. Skusala som tam davat plienku, ale tu si vybrala.
O nieco lepsie je to, ked je pootvorene okno a trosku v aute fuka (na nu priamo nefuka) alebo klimatizacia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
7.5.12 21:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
7.5.12 21:07

Funkční prádlo na sebe určitě, ale k tomu pomůže jedině pravé ovčí rouno na sedačku. Nejlepší komfort, jaký můžete potivému dítěti v horku dopřát. Prodávají se rovnou už šité k tomuto účelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
7.5.12 21:08
@Afrodité píše:
http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…Tuto vložku do autosedačky mi doporučil Steeve /prodejce autosedaček a doplňků/ tady na emiminu. Koupila jsem a používáme. Nevyřeší pocení na 100%, ale zabraňuje přehřívání dítěte a o to jde hlavně.. :)

mě se tam žádná vložka nezobrazuje… :(

Jo,koukám,že už jsi to opravila. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7.5.12 21:21

ja jsem vzdycky na sedacku davala plenku. u nas bylo vzdy nejhorsi poceni pod krkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.5.12 21:31

Ja jsem taky za ovci kouzisek! Dela se i s dirama do sedacek. pouzivala jsem loni v lete do kocarku a dcera se vubec nepotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
7.5.12 21:55

Už jsem si myslela, že budu první, kdo poradí, ale nejsem. Ovčí kožešina je opravdu super - v zimě hřeje, v létě chladí :palec: :palec: :palec:

Určitě doporučuji. Vozím děti v kočárku i v autosedačce celoročně na kožešince :hug:

@suik píše:
Ja jsem taky za ovci kouzisek! Dela se i s dirama do sedacek. pouzivala jsem loni v lete do kocarku a dcera se vubec nepotila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
7.5.12 23:25

Ano, ovčí kožešina, nedávno jsem takovou vložku do sedačky ušila - z rouna zatkávaného v bavlně, tj. je to jako kožešina, akorát vespod není kůže, ale bavl. osnova. Zatím jsem to tolik netestovala, ale jednou už v tom jel a zpocený nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí